ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Σταματάει τηλεοπτική σειρά που σαρώνει σε τηλεθέαση

Κι όμως, μία τεράστια τηλεοπτική επιτυχία κατεβάζει ρολά.

Χωρίς αντίπαλο, στην prime time της Παρασκευής, παίζουν οι “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα” και κάθε εβδομάδα κερδίζουν στην τηλεθέαση την πρώτη θέση. Η επιτυχημένη σειρά του Mega έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, τον οποίο την ακολουθεί πιστά. Αυτό αποτυπώνεται καθε εβδομάδα στους σχετικούς πίνακες.
Ωστόσο σύμφωνα με τη Σοφία Βογιατζάκη, πρωταγωνιστρια στους Συμπέθερους, η σειρά δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day του ALPHA, η Σοφία Βογιατζάκη που πρωταγωνιστεί στο δημοφιλές σίριαλ, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Νομίζω ότι δεν θα συνεχιστούν οι ‘Συμπέθεροι’ γιατί η ιστορία ολοκληρώνεται στα 26 επεισόδια. Είναι πολύ δύσκολο να γραφτεί μία ιδέα με τον ίδιο τίτλο ‘Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα’ που να μπορεί να υπάρχει μία εξέλιξη για άλλα 20-25 επεισόδια”.
“Εννοώ ότι είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει τώρα άμεσα αυτό γιατί για να συνεχιστεί θα πρέπει να μπούμε για γυρίσματα τώρα σε ένα μήνα”, πρόσθεσε η ηθοποιός.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;