ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στην Ερμιονίδα περιόδευσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός (Pics)

Στο Δήμο Ερμιονίδας περιόδευσε το πρωί της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.
Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος μπροστά» επισκέφτηκε κατά σειρά την Κοιλάδα, το Κρανίδι, το Πόρτο Χέλι και την Ερμιόνη. Ο Δημήτρης Πτωχός συνομίλησε με τους κατοίκους και εκπροσώπους των τοπικών φορέων για τις πάγιες ανάγκες και τις προοπτικές βιώσιμης ανάπτυξης της περιοχής.
Κατά την παραμονή του στην Κοιλάδα, ο Δημήτρης Πτωχός επισκέφτηκε και το ναυπηγείο της περιοχής.

Τέλος, στο Κρανίδι, επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας και συνομίλησε με το προσωπικό του, καταγράφοντας όσα χρειάζονται προκειμένου να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός δήλωσε:
«Ο Δήμος Ερμιονίδας αποτελεί μια περιοχή σπάνιας ομορφιάς. Οι άνθρωποι εδώ από την πρώτη στιγμή μας αγκάλιασαν και μας άνοιξαν την καρδιά τους. Μιλήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για τα όνειρά τους να ζήσουν και να πετύχουν εδώ, στον τόπο τους. Και όλοι εμείς διεκδικούμε την εμπιστοσύνη των πολιτών γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο: για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα τους και να πάμε την Πελοπόννησο Μπροστά».
Φωτορεπορτάζ από την περιοδεία:

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!