Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Στους δρόμους η Αστυνομία! Μαζικές προσαγωγές και 36 συλλήψεις στην Αργολίδα

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε χθες (8.12.2021) από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε χίλια τετρακόσια σαράντα (1.440) άτομα, εκ των οποίων τα χίλια εβδομήντα πέντε (1.075) ήταν ημεδαποί και τριακόσια εξήντα πέντε (365) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε οκτακόσια ενενήντα επτά (897) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν πενήντα επτά (157) άτομα, από τα οποία εκατόν δύο (102) ήταν ημεδαποί και πενήντα πέντε (55) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν ενενήντα τέσσερα (94) άτομα.
Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:
Ένας (1) ημεδαπός και ένας (1) αλλοδαπός στην Αργολίδα, για ναρκωτικά.
Δύο (2) ημεδαποί στην Αργολίδα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, για καταδικαστικό έγγραφο.
Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού.
Δεκαπέντε (15) ημεδαποί και τέσσερις (4) αλλοδαποί στην Αργολίδα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Έντεκα (11) αλλοδαποί στην Αργολίδα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Τρεις (3) ημεδαποί στην Αρκαδία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Ένας (1) ημεδαπός στην Αρκαδία, για καταδικαστικό έγγραφο.
Έξι (6) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός στην Αρκαδία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Τρείς (3) αλλοδαποί στην Αρκαδία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Τρεις (3) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός στην Κορινθία, για ναρκωτικά.
Ένας (1) ημεδαπός στην Κορινθία, για ανυποταξία στο εσωτερικό.
Ένας (1) ημεδαπός στην Κορινθία, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
Έξι (6) ημεδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Τέσσερις (4) αλλοδαποί στην Κορινθία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Ένας (1) ημεδαπός στη Λακωνία, για κλοπή.
Δύο (2) ημεδαποί, στη Λακωνία, για κλοπή ύδατος.
Ένας (1) ημεδαπός στη Λακωνία, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Δύο (2) ημεδαποί στη Λακωνία, για ναρκωτικά.
Ένας (1) αλλοδαπός στη Λακωνία, για καταδικαστικό έγγραφο.
Ένας (1) ημεδαπός στη Λακωνία, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
Τρεις (3) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός στη Λακωνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Επτά (7) αλλοδαποί στη Λακωνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Δύο (2) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για ναρκωτικά, εκ των οποίων ο ένας κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Δύο (2) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Ένας (1) ημεδαπός στη Μεσσηνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Τέσσερις (4) αλλοδαποί στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Εξιχνιάστηκαν:
· Από το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρους ημεδαπού, που είχε γίνει την 5.10.2021. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου ημεδαπού, για απάτη.
· Από το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων, μία (1) περίπτωση κλοπής σε όχημα ημεδαπού, που είχε γίνει την 3.8.2021 στο Κιάτο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες εβδομήντα δύο (272) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν:
· -16- μέτρα καλώδιο, μικροποσότητα κάνναβης και -3- γυάλινες πίπες καπνίσματος με υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας, στην Αργολίδα,
· ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -9,3- γραμμαρίων, τσιγαριλίκι κάνναβης και το χρηματικό ποσό των -20- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στην Κορινθία,
· μικροποσότητες κάνναβης και κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτα), σπάθα, με μήκος λάμας -36- εκατοστά, στη Λακωνία,
· ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -11,8- γραμμαρίων, ποσότητα μεθαδόνης, συνολικού βάρους -100- χιλιοστά του λίτρου, -12- ναρκωτικά δισκία και σιδερογροθιά, στη Μεσσηνία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!