ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στο Άργος τίμησαν την 25η Μαρτίου: Εικόνες από την παρέλαση και τις εορταστικές εκδηλώσεις

Φόρος τιμής στους ήρωες του 1821

Έχοντας στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον και έχοντας ως παρακαταθήκη την ιστορία μας, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου αποτίοντας φόρο τιμής στους ήρωες του 1821.
Το πρωί, πραγματοποιήθηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου ενώ ακολούθησε και η κατάθεση στεφάνων στην Αναθηματική Στήλη στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού από εκπροσώπους των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.
Εν συνεχεία ακολουθήσε η μεγάλη μαθητική παρέλαση από τα σχολεία και τους φορείς του του Άργους ενώ οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με παραδοσιακούς χορούς από το Λύκειο Ελληνίδων του παραρτήματος Άργους και Κουτσοποδίου.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζος, οι Βουλευτές Γιάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς ενώ την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου.

Το μήνυμα του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζου για τη σημερινή ημέρα:
Σήμερα είναι διπλή εορτή. Αρχικά, εορτάζουμε το χαρμόσυνο μήνυμα του Ευαγγελισμού, το μήνυμα δηλαδή της Θείας Ενσαρκώσεως. Παράλληλα τιμούμε τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης που τόλμησαν και ξεσηκώθηκαν στο ξένο κατακτητή. Είναι η ημέρα που μας υπενθυμίζει πως μόνο με την ενότητα, όταν δηλαδή είμαστε μονιασμένοι, είμαστε ικανοί για τις προκλήσεις της πατρίδας και του έθνους.

ΔΕΙΤΕ:  Ολοκληρώθηκαν τα νεανικά πρωταθλήματα σκακιού στο Ναύπλιο -Συμμετείχαν 89 αθλητές (Photos)

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!