ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στο Γηροκομείο Ναυπλίου γιόρτασε τα Χριστούγεννα ο Δημήτρης Κωστούρος | PHOTOS

Ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τους ηλικιωμένους και γευμάτισε μαζί τους

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα στο πλαίσιο της προστασίας και αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού, o Δήμαρχος Ναυπλιέων επισκέφτηκε και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, το Γηροκομείο Ναυπλίου, όπου αντάλλαξε ευχές με τους ηλικιωμένους δημότες για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και γευμάτισε μαζί τους.

Ο κ. Κωστούρος συνεχάρη τη διοίκηση του Γηροκομείου και το νοσηλευτικό προσωπικό για το τεράστιο έργο που προσφέρουν ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε.

“Συγχαρητήρια στη διοίκηση του Γηροκομείου και στο νοσηλευτικό προσωπικό για το τεράστιο έργο που προσφέρουν ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι άμεσα και αποτελεσματικά ανταποκρίνονται με χορηγίες και δωρεές αποδεικνύοντας το απόθεμα ανθρωπιάς που η κοινωνία μας έχει.

Στο Δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια δημιουργούμε ένα πρότυπο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης με βασικό σκοπό να είμαστε δίπλα σε κάθε συνάνθρωπο μας και ιδιαίτερα στους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας που έχουν περισσότερο από ποτέ ανάγκη για τη στήριξη και τη βοήθεια μας” δήλωσε μετά το πέρας της επίσκεψής του ο κ. Κωστούρος.

ΔΕΙΤΕ:  Ξέσπασαν πυρκαγιές στην Ερμιονίδα και στα Λουτρά Ωραίας Ελένης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!