Στο Ναύπλιο ο Κικίλιας! Μπαίνει στην τελική ευθεία η κατασκευή μαρίνας στο λιμάνι
Τελευταία ενημέρωση:
24/11/2021
Τελευταία ενημέρωση:
24/11/2021
Το Ναύπλιο θα επισκεφθεί την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου ο Υπουργός Τουρισμού
Ο κ. Κικίλιας στις 12:30 θα βρίσκεται στο Βουλευτικό, όπου και θα υπογράψει συμφωνία με τη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου για την παραχώρηση και εκμετάλλευση της υπό δημιουργίας μαρίνας.
Η κατασκευή μαρίνας στο λιμάνι του Ναυπλίου έχει δρομολογηθεί εδώ και χρόνια και το θέμα μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία.
Το έργο της μαρίνας αναμένεται να δώσει επιπλέον ώθηση στον θαλάσσιο τουρισμό της πόλης, θα δημιουργήσει πολλές νέες θέσεις εργασίας και θα αναβαθμίσει περισσότερο το τουριστικό προφίλ του Ναυπλίου.
#Εκλογές 2023
Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.