Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Στο «Παλάτι του ήλιου» “ταξίδεψαν” παιδιά και γονείς στο Ναύπλιο (Pics)

Monday 26 October 11:13

«Κάποτε σε μια χώρα μακρινή, υπήρχε μια πολιτεία τόσο όμορφη, λες και ξεφύτρωσε από παραμύθι! Καταπράσινα ψηλά δέντρα τής χάριζαν δροσιά, ενώ γύρω της χόρευαν αμμόλοφοι μαζί με τον λαμπρό μας ήλιο. Εκεί, σε ένα παλάτι που όμοιό του δεν υπήρχε ζούσαν για πολύ καιρό ευτυχισμένοι, ο βασιλιάς Σόλο με την κόρη του Σολέτα.

ΔΕΙΤΕ:  Καταγγελία στο AP: «Οι Κιώτες βγάλαμε νέο Δήμαρχο και μας έπνιξαν τα χορτάρια... Αυτό είναι το "Ευχαριστώ" του;»

Ώσπου ήρθε η μέρα να ανέβει η βασιλοπούλα στον θρόνο. Σύμφωνα με τους σοφούς συμβούλους, ο βασιλιάς είχε αφήσει ένα μικρό σεντούκι, που έκρυβε μια μεγάλη δοκιμασία για τη Σολέτα…»

Σε αυτό τον όμορφο κόσμο μας ..ταξιδεύει το βιβλίο της Μαρίας Παπανικολάου «Το παλάτι του ήλιου» που παρουσιάστηκε το μεσημέρι τηςς Κυριακής 25 Οκτωβρίου στο Ναύπλιο.

ΔΕΙΤΕ:  Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου απολαμβάνει τις βουτιές της στο Πόρτο Χέλι (Pics)

Η παρουσίαση έγινε στον πολυχώρο «Φουγάρο» και διοργανώθηκε από τον σύλλογο «Πύλη Πολιτισμού»

Παιδιά και γονείς ¨ταξίδεψαν¨ στο μαγικό κόσμο του παραμυθιού με την ίδια τη συγγραφέα και με τις φωνές των αφηγητών Ντίνας Καλογεροπούλου και Στέλιου Καρατάσου.

ΔΕΙΤΕ:  Έπεσε «καμπάνα» σε γνωστό εστιατόριο του Ναυπλίου

Η Μαρία Παπανικολάου που ζει στη Νεμέα ασχολήθηκε αρχικά με τη δημοσιογραφία και στη συνέχεια στράφηκε στο παιδικό βιβλίο καθώς πιστεύει ότι «πάντα το παιδί έχει την ανάγκη του παραμυθιού, την αφήγηση μιας ιστορίας που πάντα θα μας ακολουθεί..»

Ρεπορτάζ: Γιάννης Γαλανόπουλος
Πηγή: ert.gr

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!