Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Σταύρος Αραχωβίτης από Αργολίδα: «Βρισκόμαστε δίπλα στους αγρότες του νομού»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου η επίσκεψη του Σταύρου Αραχωβίτη στον Νομό.

Ο Τομεάρχης Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας, με επικεφαλής τον βουλευτή Γιάννη Γκιόλα, είχε συνάντηση με αγρότες και συνεταιριστές, ενώ αργότερα συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, κ. Σχοινοχωρίτη και την Διευθύντρια της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.
Η επίσκεψη του Σταύρου Αραχωβίτη έγινε με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι πορτοκαλαιοπαραγωγοί του Νομού, οι οποίοι μετά τις μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης βρίσκονται μπροστά στο ορατό ενδεχόμενο να είναι αναγκασμένοι να επιστρέψουν χρήματα από τις προκαταβολές των αποζημιώσεων λόγω του παγετού του Ιανουαρίου ή να συμψηφιστούν με μελλοντικές αποζημιώσεις ενδεχόμενων φυσικών καταστροφών, ενώ ταυτόχρονα λόγω του αυξημένου πια κόστους παραγωγής καλούνται να πληρώσουν ακόμη περισσότερα ώστε να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους.
Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Τομεάρχης Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, ο παγετός που έπεσε τον Γενάρη, σε συνδυασμό με τις εκτεταμένες παρατεταμένες διακοπές ρεύματος που μπλόκαραν την λειτουργία των αντιπαγετικών συστημάτων (ανεμομεικτών και τεχνικών βροχών), σήμανε την ολοκληρωτική καταστροφή της παραγωγής των εσπεριδοειδών. Από την πρώτη στιγμή ο βουλευτής του Νομού, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά πρωτίστως ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας που επισκέφθηκε την Αργολίδα, αναδείξαμε το πρόβλημα της μεγάλη ζημιάς και της ανάγκης για άμεση στήριξη των παραγωγών.
Η Κυβέρνηση όμως προτίμησε να καταφύγει σε παλαιοκομματικές εμβαλωματικές πρακτικές και τώρα ζητάει τα ρέστα από τον ίδιο τον αγροτικό κόσμο! Εμείς, τόνισε ο Σταύρος Αραχωβίτης, και πάλι βρισκόμαστε στην Αργολίδα, δίπλα στους αγρότες του Νομού, ώστε να αποτραπεί κάθε πιθανότητα ανάκτησης μέρους των αποζημιώσεων που ήδη έχουν δοθεί και για αυτό στηρίζουμε κάθε θεσμική προσπάθεια των αγροτικών φορέων. Η Πολιτεία οφείλει να δώσει λύση στο πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε και να μην κρατάει τους αγρότες ομήρους.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!