Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Συγχαρητήρια για την εξαιρετική πορεία της Μικτής Αργολίδας Κ16

Ο Σύνδεσμος Προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας “Ο Προμηθέας” εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στα μέλη του Ενωσιακούς προπονητές Γεωργακόπουλο Βασίλη, Μανιάτη Δημήτρη και Σωτηρόπουλο Νίκο για την εξαιρετική φετινή πορεία της Μικτής Ε.Π.Σ. Αργολίδας, η οποία έφερε την ομάδα μας ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Ταυτόχρονα εκφράζει τα συγχαρητήριά του προς τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Βασίλη Σιδέρη και όλα τα μέλη της ΕΠΣ Αργολίδας, για την αμέριστη συμπαράσταση και την πλέον οργανωμένη βοήθεια στην Ενωσιακή μας ομάδα, την εξαιρετική οργάνωση και την εν γένει εικόνα και παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα των Μικτών ομάδων.
Η φετινή κατάταξη αποδεικνύει την άνοδο του επιπέδου στο Αργολικό ποδόσφαιρο και υποχρεώνει όλους μας να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία για ακόμη καλύτερες μέρες.
Τέλος, στους μικρούς μας “ήρωες” που κυριολεκτικά ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας και μας έκαναν υπερήφανους με την απόδοσή τους, τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε η γνώση που θα τους προσφέρουμε, ως προπονητές, θα είναι το εφαλτήριο για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!