ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συλλήψεις σε Επίδαυρο και Ναύπλιο για καλλιέργεια κάνναβης και όπλα

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη, χθες (25.10.2022) το μεσημέρι, στη Νέα Επίδαυρο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου ένας 62χρονος ημεδαπός.
Σε έρευνα που έγινε σε αύλιο χώρο της οικία του, βρέθηκε να καλλιεργεί -2- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -110- εκατοστών περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Επίσης, σε έρευνα που έγινε σε αποθήκη της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- εκριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της αποξήρανσης, ύψους έως -110- εκατοστών, περίπου, καθώς και -1- κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.
Επίσης συνελήφθη, χθες (25.10.2022) το μεσημέρι, στη Νέα Επίδαυρο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου ένας 47χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκαν -64- φυσίγγια, διαφόρων τύπων, τα οποία κατασχέθηκαν.
Ακόμη συνελήφθη, χθες (25.10.2022) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 60χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε ποιμνιοστάσιο του, βρέθηκαν και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.
ΔΕΙΤΕ:  Συνάντηση για την ασφάλεια των πολιτών στο Ναύπλιο

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!