ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Συλλήψεις σε Επίδαυρο και Ναύπλιο για καλλιέργεια κάνναβης και όπλα

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη, χθες (25.10.2022) το μεσημέρι, στη Νέα Επίδαυρο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου ένας 62χρονος ημεδαπός.
Σε έρευνα που έγινε σε αύλιο χώρο της οικία του, βρέθηκε να καλλιεργεί -2- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -110- εκατοστών περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Επίσης, σε έρευνα που έγινε σε αποθήκη της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- εκριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της αποξήρανσης, ύψους έως -110- εκατοστών, περίπου, καθώς και -1- κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.
Επίσης συνελήφθη, χθες (25.10.2022) το μεσημέρι, στη Νέα Επίδαυρο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου ένας 47χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκαν -64- φυσίγγια, διαφόρων τύπων, τα οποία κατασχέθηκαν.
Ακόμη συνελήφθη, χθες (25.10.2022) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 60χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε ποιμνιοστάσιο του, βρέθηκαν και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;