ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συμβολικός αγώνας υπέρ της ζωής και κατά των ουσιών στο Άργος

Ε.Π.Σ. Αργολίδας: Ο αθλητισμός αποτελεί το ισχυρότερο αντίδοτο ενάντια στις εξαρτήσεις και τα ναρκωτικά

Τη Δευτέρα 27/06/2022 στο ΔΑΚ Άργους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας συνδιοργάνωσε Αθλητική Δράση- Φιλικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα με το Πολυδύναμο Κέντρο και την Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ της Περιφέρειας Πελοποννήσου με έδρα το Ναύπλιο και το Νομικό Πρόσωπο Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού Δήμου Άργους- Μυκηνών.
Η στήριξη και η ενίσχυση του αθλητισμού αποτελεί το ισχυρότερο αντίδοτο ενάντια στις εξαρτήσεις και τα ναρκωτικά. Ο Αθλητισμός μπορεί να απλώνεται στην κοινωνία με πολύπλευρες δράσεις.
Με κεντρικό σύνθημα «ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ» τα μέλη της Εθνικής του 2004 Ζαγοράκης Θοδωρής, Καραγκούνης Γιώργος, Μπασινάς Άγγελος, Κυργιάκος Σωτήρης, παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές από την Αργολίδα, μέλη, ποδοσφαιριστές και φίλοι του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ συμμετείχαν σε ένα συμβολικό αγώνα υπέρ της ζωής και κατά των ουσιών και των εξαρτήσεων και τους ευχαριστούμε θερμά όλους για αυτό.
Ευχαριστούμε τον Τομεάρχη Αθλητισμού ΝΔ Παναγιώτη Βαλασσόπουλο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, το ΕΚΑΒ, τους εθελοντές διασώστες Ο.Φ.Κ.Α.Θ., το Καλλιτεχνικό σχολείο,το γιατρό αγώνα Πανουτσόπουλο Αθανάσιο, το διεθνή Παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Στράτο Αποστολάκη για την αμέριστη βοήθεια του στην διεξαγωγή του αγώνα καθώς και τον Πρόεδρο της ομάδας του Παναργειακού Τσιόδρα Αθανάσιο για τη χορηγία του.
ΔΕΙΤΕ:  Μουσικά Παλαμήδεια: Ήχοι των Κάστρων στο Ναύπλιο

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!