ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

«Συμφωνία Δημιουργίας»: Γίνεται αλόγιστη χρήση των χρημάτων στον Δήμο Άργους Μυκηνών

Ανακοίνωση της παράταξης «Συμφωνία Δημιουργίας»

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία αφορούσε την ψήφιση του οικονομικού ισολογισμού του Δήμου Άργους Μυκηνών, παρακολουθήσαμε μια συζήτηση όσον αφορά την οικονομική πορεία του Δήμου.
Εμείς απείχαμε της ψηφοφορίας αυτής γιατί ο ισολογισμός είναι η εικόνα του Δήμου σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.
Από την συζήτηση προέκυψε ότι σε σύγκριση με το 2016 τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου από 3.710.164,89 ευρώ έχουν μειωθεί κατά 46% στα 1.983.281,62 ευρώ, οι υποχρεώσεις του Δήμου από 794.566,84 ευρώ το 2016 έχουν εκτιναχθεί στα 3.457.201,14 ευρώ αυξανόμενες κατά 335%.

Ο Δήμος, διαχειρίζεται όπως φαίνεται από τον οικονομικό ισολογισμό του 2021 από ιδίους πόρους και επιχορηγήσεις πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ αλλά οι δημότες δεν βλέπουν αλλαγές στη καθημερινότητα τους ούτε κάποιο μεγάλο έργο να πραγματοποιείται.
Τα παραπάνω νούμερα αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς μας για αλόγιστη χρήση των χρημάτων των δημοτών σε μικρής αν όχι ανύπαρκτης ωφελιμότητας έργα και δαπάνες.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;