ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

«Συμφωνία Δημιουργίας» για τη ληστεία στο Άργος: Πού βρίσκονταν οι «επίλεκτοι φύλακες» του Δήμου;

Ανακοίνωση της παράταξης «Συμφωνία Δημιουργίας»

Το «Silver Alert» αναζητά από χθες το πρωί την «θρυλική» εταιρεία φύλαξης δημοτικών κτιρίων κ.λ.π. του Δήμου Άργους-Μυκηνών (Security), της οποία η δράση δυστυχώς αγνοείται.
Οι δημότες του Άργους και όχι μόνο αναρωτιούνται με ποιο τρόπο χθες στις 4:30 τα ξημερώματα, κακοποιοί σήκωσαν από γνωστό χρυσοχοείο που δραστηριοποιείται στο κέντρο του Άργους, (20 μέτρα από την πλατεία δημοκρατίας-λαϊκή αγορά και 100 μέτρα από την κεντρική πλατεία του Αγίου Πέτρου) χρηματοκιβώτιο με μεγάλης αξίας περιεχόμενο και αγωνιούν για τις δικές του περιουσίες!!!
Η κλοπή έγινε κάτω από την μύτη της «ένδοξης ομάδας ασφαλείας» του Δήμου κυριολεκτικά. Η ομάδα ασφαλείας υποτίθεται ότι περιπολεί κυρίως στο κέντρο της πόλης.
Πού βρίσκονταν οι «επίλεκτοι φύλακες» του Δήμου;
Πόσοι απασχολούνται στην περιβόητη υπηρεσία ασφάλειας του Δήμου και ποιοι περιπολούσαν εκείνη την στιγμή, που βρίσκονταν (αν βρίσκονταν) και γιατί δεν αντέδρασαν στο σοβαρό αυτό περιστατικό εγκληματικότητας, τελικά τι υπέπεσε στην αντίληψή τους και τι ανέφεραν στην αστυνομία για το περιστατικό;
Το μισό εκατομμύριο ευρώ περίπου που δίνει ο Δήμος μας κάθε χρόνο, στην συγκεκριμένη εταιρεία ασφάλειας, δυσκολεύει τον Δημότη να κρίνει ποιοι του προκαλούν τελικά την μεγαλύτερη οικονομική ζημιά. Είναι αυτοί που υποτίθεται ότι μας προστατεύουν ή οι κακοποιοί που μας ληστεύουν;
Με 500.000 ευρώ περίπου ετησίως το οποίο αντιστοιχεί στο 75% περίπου των τακτικών ετήσιων οικονομικών επιχορηγήσεων από το κράτος στο Δήμο μας αφιερωμένο στην ασφάλειά μας, κανονικά θα έπρεπε να είχαμε έναν ολόκληρο επαγγελματικό στρατό στη διάθεση των δημοτών μας και τέτοια περιστατικά να ήταν βούτυρο στο ψωμί τους.
Όμως αντ’ αυτού ουδείς, ούτε καν το Silver Alert, γνωρίζει που βρίσκεται αυτή η θρυλική δύναμη ασφάλειας του Δήμου ούτε και με τι ασχολείται.
Τελικά μόνο ένα θαύμα μπορεί να μας αποκαλύψει αν αυτοί οι Security Masters του Δήμου Άργους-Μυκηνών υπάρχουν, που δραστηριοποιούνται, ποιες βάρδιες κάνουν, πόσα εγκλήματα κατά της ζωής και της περιουσίας των πολιτών προλαμβάνουν και με τι τελικά ασχολούνται εκτός από το να ανεβοκατεβάζουν μπάρες.
Είναι η ερώτηση των 500.000 ευρώ περίπου ετησίως στην οποία θα επανερχόμαστε ξανά και ξανά αλλά μάλλον δεν θα πάρουμε ποτέ απάντηση.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;