ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ: Συνάντηση Κωστούρου με αγρότες

Ο Δήμαρχος συναντήθηκε με αγρότες στο Βουλευτικό

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 στο Βουλευτικό μετά από την πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος, διευρυμένη σύσκεψη με βασικό αντικείμενο ένα κοινό πλαίσιο δράσης στην αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες του Νομού Αργολίδος αυτή την περίοδο.

Στην συνάντηση έλαβαν μέρος αντιπροσωπείας της Πρωτοβουλίας Αγροτών Αργολίδας, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος, oι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς ενώ επιστολή έστειλε ο κος Ιωάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φώτης Δαμούλος, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ναυπλιέων, Δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Ναυπλιέων.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες σήμερα.

Την παρούσα χρονική στιγμή τα βασικά αιτήματά είναι η άμεση καταγραφή των ζημιών στους αγρότες που επλήγησαν οι καλλιέργειές τους από τον ΕΛΓΑ και αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων για την δίκαιη αποζημίωσή τους, χωρίς καθυστερήσεις, ζητώντας παράλληλα την καταβολή προκαταβολής που δικαιούνται οι παραγωγοί ενόψει και της νέας καλλιεργητικής περιόδου προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξήσεις του κόστους παραγωγής. Επίσης οι αυξήσεις στις τιμές ρεύματος που επιβαρύνουν δραματικά το κόστος παραγωγής λόγω της ρήτρας αναπροσαρμογής και το μεγάλο θέμα του σχεδίου της παραγωγικής ανασυγκρότησης.
Οι παρευρισκόμενοι στη σύσκεψη μετά από μια εποικοδομητική συζήτηση αποφάσισαν ομόφωνα την έκδοση ψηφίσματος υπέρ των δίκαιων αιτημάτων των αγροτών του νομού Αργολίδος το οποίο θα παραδώσει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό.

 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;