ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συνάντηση Κωστούρου με τον Δήμαρχο Ιωαννιτών

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιωαννιτών Μωυσή Ελισάφ είχε το Σάββατο 9 Απριλίου ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας όπως το υπέρογκο ενεργειακό κόστος που βαραίνει την τοπική αυτοδιοίκηση και τους βέλτιστους τρόπους δράσεις για να αντιμετωπιστεί άμεσα αυτή η έκτακτη κατάσταση καθώς και η υγειονομική κρίση που δημιούργησε προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των δήμων.
Επίσης εκτενή αναφορά υπήρξε και σε κοινές πρακτικές για την καθαριότητα, την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία, την ηχορύπανση, την ενεργειακή αναβάθμιση, τη ψηφιακή διακυβέρνηση μέχρι και τη διαχείριση των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης.
“Διαπιστώσαμε πως υπάρχει πεδίο αλληλοσυμπλήρωσης και κοινής δράσης και συμφωνήσαμε στην εντονότερη συνεργασία των δύο δήμων γύρω από θέματα εφαρμογής συστημάτων βιώσιμης ανάπτυξης, κοινωνικής πολιτικής και ψηφιακού μετασχηματισμού.” δήλωσε ο κύριος Κωστούρος

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!