ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Συνάντηση Κωστούρου με το νέο προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας


Εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, μεταξύ του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο με το νέο Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας και συγκεκριμένα με τους εκπροσώπους, Ανδρέα Μπράγκα (Πρόεδρος) και Ηλία Ντούμα (Γεν. Γραμματέας).
Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν ζητήματα που αφορούσαν το έμψυχο δυναμικό, την επιχειρησιακή ετοιμότητα, την ασφάλεια των πολιτών αλλά και την καλύτερη αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στη διάρκεια της συνάντησης συνεχάρη το Προεδρείο για τα νέα του καθήκοντα ενώ παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους αστυνομικούς υπαλλήλους για το υψίστης σημασίας λειτούργημα που επιτελούν, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή θα συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο στη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας του έργου τους προς όφελος των πολιτών του Δήμου.
Στο τέλος της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα οι δύο πλευρές κατέληξαν στη συνέχιση της συνεργασίας τους με κοινό στόχο τη διευκόλυνση του έργου της Αστυνομίας προς όφελος της καθημερινότητας των πολιτών και ανανέωσαν την επικοινωνία τους για το προσεχές διάστημα.

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;