Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Συνάντηση στο Τολό για τη διαμόρφωση γαστρονομικής ταυτότητας του νομού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική συνάντηση της Επιτροπής Τουρισμού του Επιμελητηρίου Αργολίδας στον υπαίθριο χώρο του ΚΕΠ Τολού, το πρωί της Δευτέρας 7 Φεβρουαρίου 2022.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση της πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου Αργολίδας «ΑΡΓΟΛΙΣ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ», στους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου της περιοχής. Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία αυτή, έχει ως στόχο την ανάδειξη της Αργολίδας ως κύριο γαστρονομικό προορισμό πανελληνίως.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Φώτης Δαμούλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Παναγιώτης Ψυχογυιός, η αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων κα. Νάντια Αναστασίου, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κα. Μαρία Ράλλη, ο Προέδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού κ. Παναγιώτης Ιωάννου και η Αντιπρόεδρος κα. Μάνια Δεδέα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Αναψυκτηρίων Cafe bar Ναυπλίου κ. Σπύρος Αφίφης και ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Αραπάκος, οι οποίοι δήλωσαν την απόλυτη στήριξη τους στο εν λόγω project και τη διάθεση τους να συμμετέχουν στις επόμενες προγραμματισμένες ενέργειες.
Στην συνάντηση επίσης συμμετείχαν ενεργά επιχειρηματίες της εστίασης και του τουρισμού της ευρύτερης περιοχής.
Σημαντική ήταν η εισήγηση του Σύμβουλου Τουρισμού κ. Δημοσθένη Μπρούσαλη ο οποίος ανέλυσε τις προοπτικές και τα οφέλη που μπορεί να επιφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο για τους κλάδους του τουρισμού, της εστίασης και των συναφών επαγγελμάτων της Αργολίδας.

Η συνάντηση διοργανώθηκε με επιτυχία από το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού.
Στόχος του Επιμελητηρίου Αργολίδας και της Επιτροπής Τουρισμού του Επιμελητηρίου, είναι ολοένα και περισσότεροι επαγγελματίες του τουρισμού, παραγωγοί, επιχειρήσεις, φορείς αλλά και όλη η κοινωνία της Αργολίδας να αγκαλιάσει την ιδέα και να συνδράμει στην προσπάθεια προκειμένου ο Νομός Αργολίδας να ανελιχθεί σε γαστρονομικό προορισμό διεθνούς εμβέλειας τα επόμενα χρόνια.
Για το λόγο αυτό το επόμενο διάστημα θα ενταθούν οι ενημερωτικές συναντήσεις και ομάδες εργασίας σε όλους τους Δήμους της Αργολίδας.
Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!