ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συνάντηση του Δημάρχου Ερμιονίδας με τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, τηρώντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου συναντήθηκαν με τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων την Παρασκευή 8 Μαΐου.

Ενόψει της έναρξης των μαθημάτων, το προσεχές διάστημα, οι καθαρίστριες των σχολικών μονάδων ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις επιπρόσθετες παροχές που θα έχουν από το Δήμο, λόγω των νέων δεδομένων αλλά και για το πρόγραμμα που θα ακολουθούν.

ΔΕΙΤΕ:  Μαθητές του Άργους επισκέφθηκαν την Αίγινα

Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα συνεννόησης, προγραμματισμού και συντονισμού, ενώ ταυτόχρονα εκφράστηκε, από πλευράς της Δημοτικής Αρχή, ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε αυτές τις κυρίες που καθημερινά βρίσκονται, δίπλα στο μέλλον του τόπου μας, φροντίζοντας να έχουν ένα καθαρό σχολικό περιβάλλον.

ΔΕΙΤΕ:  Σημαντικά προβλήματα στην καλλιέργεια βερίκοκου στην Αργολίδα

Τα σχολεία που θα ανοίξουν, με βάση τις κρατικές οδηγίες και εντολές, θα έχουν τακτική καθαριότητα σε όλες τις αίθουσες και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, από τις καθαρίστριες που θα εφοδιαστούν με όλα τα απαραίτητα εφόδια, για να κάνουν τη δουλειά τους, υπό ασφάλεια παρέχοντας ταυτόχρονα ασφάλεια.

ΔΕΙΤΕ:  Ναύπλιο: Απαγόρευση στάθμευσης στην οδό Συγγρού την Τρίτη 16/4

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!