ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συνάντηση των Σχολικών Καθαριστριών με τον Δήμαρχο Επιδαύρου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Μαΐου στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου Λυγουριου στην οποία συμμετείχαν, ο Δήμαρχος Επιδαύρου κος Χρόνης Τάσος, ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών Οψιμουλης Φώτης,η πρόεδρος του Σωματείου Καθαριστριών Αργολίδας κυρία Βαλεντινα Σαδίκου με τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και το προσωπικό καθαριότητας της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Η συζήτηση όπως είναι φυσικό αφορούσε την καθαριότητα στις σχολικές μονάδες και πως αυτή θα ενισχυθεί, για να πληροί τις προϋποθέσεις που τέθηκαν από τους αρμοδίους και τις σχετικές οδηγίες υγειονομικά.

ΔΕΙΤΕ:  Με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας "Οδύσσεια" για τον αυτισμό (Photos)

Η πρόεδρος του σωματείου ζήτησε από τα μέλη, την προσοχή τους, στο δύσκολο και πολύ απαιτητικό έργο που έχουν αναλάβει στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω covid-19 για την ασφάλεια πρώτα των μαθητών και μετά των δασκάλων και τη δική τους.

ΔΕΙΤΕ:  «Οι Πενθούσες» έρχονται ξανά στο Άργος!

Το προσωπικό καθαριότητας της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα ενισχύσει το προσωπικό καθαριότητας της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για να έρθει εις πέρας το έργο τους, όπου και όποτε χρειαστεί, συμφωνήσαν όλοι οι παρευρίσκοντες.

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου εξέφρασε την συμπαράσταση του προς τις συμβασιούχες καθαρίστριες και στα δίκαια αιτήματα τους και εξέφρασε οτι οι Σχολικές Καθαρίστριες πρέπει να βρίσκονται από το πρωί στα σχολεία και όχι τα απογεύματα.

ΔΕΙΤΕ:  Γιώργος Ν. Μουσταΐρας: «Αυτός ο Νεοέλληνας φιλότιμο δεν έχει»

Ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κος Οψιμούλης αφού εξήγησε την διαδικασία των Μ.Α.Π. δεσμεύτηκε οτι πολύ σύντομα θα αποδοθούν και αυτά στις σχολικές καθαρίστριες και ότι ο Δήμος είναι στη διαδικασία της αγοράς αυτών , ώστε να εξαλειφθεί κάθε κίνδυνος για την υγεία των καθαριστριών , μαθητών και των εκπαιδευτικών.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!