Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Συνέδριο στο Ναύπλιο με θέμα: “Νομοθεσία και Ψηφιακός Μετασχηματισμός”


Ο Δήμος Ναυπλιέων συνδιοργανώνει με το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια “CSI Institute” υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου το Σάββατο 9 Απριλίου και ώρα 10.30 στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής Συνέδριο με θέμα «Νομοθεσία και Ψηφιακός Μετασχηματισμός. Για τις ψηφιακές αλλαγές και τα βήματα προόδου και προσαρμογής του νομοθετικού πλαισίου σε αυτές».
Την έναρξη του Συνεδρίου θα κηρύξει ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας ενώ βασικοί εισηγητές του Συνεδρίου θα είναι ο Αντιστράτηγος ε.α., Ειδικός Ερευνητής, Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων και Πρόεδρος του CSI Institute, κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης και η Διευθύντρια του Ινστιτούτου, Υπ. Διδάκτωρ Ψηφιακής Εγκληματολογίας κα Κέλλυ Ιωάννου.
Ο Δήμος Ναυπλιέων θα συνεχίσει να στηρίζει πρωτοποριακές δράσεις και εκδηλώσεις ενημέρωσης ασφάλειας και πρόληψης των διαδικτυακών χρηστών
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος με αφορμή τη διεξαγωγή του Συνεδρίου στο οποίο θα απευθύνει χαιρετισμό ανέφερε: «Τα θέματα της ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου, του ψηφιακού μετασχηματισμού και του νομοθετικού πλαισίου που θα πρέπει να το διέπει συνιστούν μείζονα ζητήματα, τεράστιας σημασίας για την πρόληψη και την αποφυγή του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Στο Δήμο Ναυπλιέων αντιλαμβανόμενοι τις σύγχρονες προκλήσεις της ψηφιακής εποχής ενώνουμε τις δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια με το «CSI Institute» σε θέματα ενημέρωσης και ασφάλειας του διαδικτύου».

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!