Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ερμιονίδας

Την Παρασκευή 23.10.2020 στο Δημαρχείο Ερμιονίδας,

συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, τηρώντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου και Προέδρου του Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας, με θέμα : «Προετοιμασία για τη λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας των εμπλεκομένων φορέων για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων και έκτακτων συμβάντων (χιονόπτωση, παγετός) ενόψει της χειμερινής περιόδου».

ΔΕΙΤΕ:  Αργολίδα: Επιχείρηση διάσωσης τριών ατόμων σε βουνό -Μια γυναίκα στο Νοσοκομείο...

Στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, της οικείας Διεύθυνσης Δασών, του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, του Ελληνικού Στρατού, ο Αντιδήμαρχος Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ., ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου του Δήμου μας.

ΔΕΙΤΕ:  Επιστολή στο AP: «Η πλατεία στο Άργος θυμίζει Σκόπια! Φτάνει το κιτς, δεν έχουν θέση οι κινεζουριές»

Κατά την συνεδρίαση, προεδρεύοντος του Δημάρχου κ. Γιάννη Γεωργόπουλου, έγινε γόνιμη συζήτηση που αφορούσε στο ανθρώπινο δυναμικό, στα μέσα και στους πόρους κάθε φορέα και στις προβλεπόμενες ενέργειες εκ μέρους των φορέων, τόσο κατά το στάδιο της πρόληψης, όσο και κατά το στάδιο της αποκατάστασης ζημιών, ύστερα από την εκδήλωση εκτάκτων καιρικών φαινομένων κατά τη χειμερινή περίοδο. Επικράτησε πνεύμα πλήρους σύμπνοιας και συνεργασίας όλων των φορέων και υπηρεσιών.

ΔΕΙΤΕ:  Μεγάλη ευλογία για την Αργολίδα! Υποδέχεται Ιερά Λείψανα

Απευχόμαστε λοιπόν την έλευση οποιονδήποτε εκτάκτων συμβάντων, δηλώνουμε όμως έτοιμοι να συνεργαστούμε και να αντεπεξέλθουμε στην διαχείριση έκτακτων γεγονότων στο πλαίσιο πάντοτε των αρμοδιοτήτων μας.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!