Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Συνεργείο του Δήμου Ναυπλιέων καθάρισε την Αγία Τριάδα

Τι αναφέρει το Δελτίο Τύπου του Δήμου Ναυπλιέων

Προγραμματισμένες παρεμβάσεις από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων στην Τοπική Κοινότητα Αγίας Τριάδας.

Οι εκτεταμένες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν περιλάμβαναν σε πρώτη φάση το κλάδεμα χαμηλής βλάστησης με χορτοκοπτικό μηχάνημα, τη φροντίδα του πρασίνου, την απομάκρυνση ξερών κλαδιών και το μάζεμα σκουπιδιών.

ΔΕΙΤΕ:  Κρεοπωλείο στο Ναύπλιο άρπαξε πρόστιμο 2 χιλιάρικα! Δείτε για ποιο λόγο...

Σε δεύτερη φάση τα αρμόδια συνεργεία με ειδικό εξοπλισμό και με ειδικά μηχανήματα προχώρησαν σε συντήρηση και επισκευή όπου χρειαζόταν του ηλεκτροφωτισμού της Κοινότητας ενώ ακολούθησε σχολαστικό πλύσιμο των δρόμων και των κοινόχρηστων χώρων της με την σκούπα σάρωθρο του Δήμου.

ΔΕΙΤΕ:  Αυτή η παραλία είναι το επτασφράγιστο εξωτικό μυστικό της Αργολίδας -Πώς να πάτε! (Vid)

Η Δημοτική Αρχή καταβάλει την μέγιστη δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των δημοτών της. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιεί δράσεις και παρεμβάσεις σε κάθε Κοινότητα με στόχο ο Δήμος Ναυπλιέων να γίνεται κάθε μέρα ακόμα πιο καθαρός, πιο όμορφος και πιο ελκυστικός για τους συμπολίτες μας. Ο αγώνας για την καθαριότητα στο Δήμο είναι δύσκολος και συνεχής, όμως με επιμονή, υπομονή και συνέπεια θα τα καταφέρουμε.

ΔΕΙΤΕ:  Ναύπλιο: Έλεγχος στο καταφύγιο του Στέλιου Κυριακού -Φιλοξενεί 100 σκυλιά... Αντί να τον συγχαρούν, τον κυνηγούν!

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!