ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Συνεργείο του Δήμου Ναυπλιέων καθάρισε την Αγία Τριάδα

Τι αναφέρει το Δελτίο Τύπου του Δήμου Ναυπλιέων

Προγραμματισμένες παρεμβάσεις από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων στην Τοπική Κοινότητα Αγίας Τριάδας.

Οι εκτεταμένες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν περιλάμβαναν σε πρώτη φάση το κλάδεμα χαμηλής βλάστησης με χορτοκοπτικό μηχάνημα, τη φροντίδα του πρασίνου, την απομάκρυνση ξερών κλαδιών και το μάζεμα σκουπιδιών.

Σε δεύτερη φάση τα αρμόδια συνεργεία με ειδικό εξοπλισμό και με ειδικά μηχανήματα προχώρησαν σε συντήρηση και επισκευή όπου χρειαζόταν του ηλεκτροφωτισμού της Κοινότητας ενώ ακολούθησε σχολαστικό πλύσιμο των δρόμων και των κοινόχρηστων χώρων της με την σκούπα σάρωθρο του Δήμου.

Η Δημοτική Αρχή καταβάλει την μέγιστη δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των δημοτών της. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιεί δράσεις και παρεμβάσεις σε κάθε Κοινότητα με στόχο ο Δήμος Ναυπλιέων να γίνεται κάθε μέρα ακόμα πιο καθαρός, πιο όμορφος και πιο ελκυστικός για τους συμπολίτες μας. Ο αγώνας για την καθαριότητα στο Δήμο είναι δύσκολος και συνεχής, όμως με επιμονή, υπομονή και συνέπεια θα τα καταφέρουμε.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;