Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Συνεχίζει δυναμικά το Argolida Planet. Σχεδόν 100.000 χρήστες και 750.000 επισκέψεις τον Ιούνιο!

Με παρουσία ενός έτους στο διαδίκτυο, συνεχίζοντας τη δημοσιογραφική παράδοση τριών δεκαετιών, το Argolida Planet βρίσκεται στα πρώτα ενημερωτικά μέσα της Περιφέρειας.

Η απήχηση που έχει το ενημερωτικό magazino της Αργολίδας είναι πράγματι εντυπωσιακή, αν σκεφτεί κανείς ότι ουσιαστικά πρόκειται για μια νέα προσπάθεια που γίνεται στο διαδίκτυο, η οποία όμως αγκαλιάστηκε από την αρχή και κέρδισε γρήγορα την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση τριών δεκαετιών στο χώρο της ενημέρωσης, με ραδιόφωνο (Ράδιο Ήρα), έντυπη και ηλεκτρονική εφημερίδα (ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ) και περιοδικό (Ματιές στην Αργολίδα), το Argolida Planet έκανε τη δυναμική του εμφάνιση τον Μάιο του 2020.

Μέσα σε λίγους μήνες η επισκεψιμότητα χτύπησε “κόκκινο” και φαίνεται ξεκάθαρα από τον επίσημο μετρητή της Google, το γνωστό σε όλους Analytics.

Τα στοιχεία επισκεψιμότητας προέρχονται από το Google Analytics

98.616 χρήστες συνδέθηκαν στο Argolida Planet, από την 1η έως και την 31η Ιουνίου 2021, πραγματοποιώντας συνολικά 747.086 επισκέψεις (προβολές σελίδων).

Την ίδια στιγμή, οι επίσημες και ανεπίσημες σελίδες του Argolida Planet στο Facebook, μαζί με τις ομάδες που διαχειρίζεται, αριθμούν σχεδόν 35.000 μέλη.

ΔΕΙΤΕ:  Ανάβαση Αχλαδοκάμπου: Μία επική διαδρομή χαραγμένη ανεξίτηλα στη σκέψη των ταξιδιωτών

Το Argolida Planet είναι παραγωγή της εταιρίας σχεδιασμού ιστοσελίδων DMI Digital Services, η οποία δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα στοιχεία επισκεψιμότητας προέρχονται από το Google Analytics

Το Argolida Planet με αριθμούς. Πάνω από 536.000 χρήστες και 4.000.000 επισκέψεις (προβολές σελίδων), το πρώτο εξάμηνο του 2021

Ο ιδιοκτήτης και υπεύθυνος της συντακτικής ομάδας Ιάσονας Μουσταΐρας δήλωσε σχετικά:

“Εγώ προσωπικά δεν κοιτάω αριθμούς, αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι λένε την αλήθεια. Σίγουρα είμαι χαρούμενος, που σχετικά γρήγορα, φτάσαμε κοντά στους 100.000 μηνιαίους αναγνώστες, όμως η ικανοποίησή μου είναι το γεγονός ότι ποτέ δεν γίναμε “συστημικοί”, δεν διστάσαμε να συγκρουστούμε, δεν χρειάστηκε να ζητήσουμε συγνώμες και δεν παραπληροφορήσαμε τον κόσμο.

Είμαστε στην πρώτη γραμμή και μεταφέρουμε τα γεγονότα, ακριβώς όπως συμβαίνουν. Γράφουμε μόνο την αλήθεια, δεν ανήκουμε και δεν στηρίζουμε κανένα κόμμα, δεν θα μας βρείτε σε περίεργες λίστες και οργανισμούς, πιστεύω είμαστε αντικειμενικοί και προβάλλουμε, όσο μπορούμε το νομό μας και τις ντόπιες επιχειρήσεις.

Αγαπάμε τον τόπο μας και τον κόσμο μας και νιώθουμε υποχρεωμένοι απέναντί του, από τη στιγμή δε που μας στηρίζει και μας εμπιστεύεται, να είμαστε σωστοί και ειλικρινείς.

Το μέσο μας έχει ένα πιο μοντέρνο στυλ, μακριά από καθωσπρεπισμούς, ίσως και λίγο πιο νεανικό, η ύλη μας είναι διαφορετική γιατί θέλουμε να ξεχωρίζουμε και ίσως ο κόσμος αυτό να βρίσκει ενδιαφέρον σε εμάς, το κάτι νέο και διαφορετικό που του προσφέρουμε.

Είμαστε ένα μέσο με ταυτότητα και προσωπικό στυλ και έτσι σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τα επόμενα χρόνια, χωρίς κόμμα, χρώμα και δόγμα, όπως εξάλλου υποσχεθήκαμε από το πρώτο μας άρθρο. Ακόμα δεν καταφέραμε τίποτα, η διάρκεια και η συνέπεια θα δείξει αν είμαστε σε καλό δρόμο, πιστεύω όμως ότι ξεκινήσαμε καλά.

Εκ μέρους της συντακτικής ομάδας θέλω να ευχαριστήσω τους αναγνώστες μας και τους επιχειρηματίες που προβάλλονται μέσα από εμάς, για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους.”


Επικοινωνία με το Argolida Planet:

ΔΕΙΤΕ:  Η πιο ξεχωριστή παραλία βρίσκεται μόλις 15 λεπτά από το Ναύπλιο - Πώς να πάτε
ΔΕΙΤΕ:  Θλίψη στο Άργος: «Έφυγε» ο Θεοδόσης Θωμόπουλος

Διεύθυνση: ΕΟ Άργους – Ναυπλίου, Δαλαμανάρα, Τ.Κ. 212 50

Τηλ. : 6948083131

E-mail: argolidaplanet@gmail.com

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!