Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Παρεμβάσεις καθαριότητας και αποκατάστασης στον Δήμο Ναυπλιέων


Τέσσερις συντονισμένες παρεμβάσεις καθαριότητας και αποκατάστασης πραγματοποιήθηκαν από τις Αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Ναυπλιέων.
Πιο συγκεκριμένα συνεργεία του Δήμου με τα κατάλληλα μηχανήματα αρχικά προχώρησαν στη διαγράμμιση και στο βάψιμο διαβάσεων πεζών σε πολυσύχναστους δρόμους ενώ παράλληλα συνεχίστηκαν οι εργασίες επουλώσεων λάκκων σε διάφορα σημεία του Δήμου.
Επίσης πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένοι καθαρισμοί 2000 πινακίδων οδικής κυκλοφορίας που παρουσίαζαν προβλήματα ρύπανσης και ήταν καλυμμένες από αυτοκόλλητα, σπρέι και μαρκαδόρους ενώ υπάλληλοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο αριθμό τεχνικών μέσων καθάρισαν κεντρικούς δρόμους και πλατείες σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες.

«Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των δημοτών και των επισκεπτών μας. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιούμε δράσεις και παρεμβάσεις προκειμένου ο Δήμος Ναυπλιέων να είναι όσο γίνεται πιο καθαρός και πιο λειτουργικός. Με υπευθυνότητα και με συνέπεια εργαζόμαστε σκληρά κάθε μέρα ώστε ο Δήμος μας να γίνει ακόμη καλύτερος».

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!