ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Συντονιστική Επιτροπή Αντιπολίτευσής Δήμου Ερμιονίδας: Νέο ατόπημα Γεωργόπουλου – Μέξη

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αντιπολίτευσης

Την τεράστια ευθύνη του κ. Γεωργόπουλου, λόγω της υψηλής εποπτείας που έχει στη διοίκηση του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας κ΄ Αλληλεγγύης, Πολιτισμού κ΄ Παιδείας, αναδεικνύει η απευθείας ανάθεση από τον Παναγιώτη Μέξη, της εκτέλεσης του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ», αντί του ποσού των 28.091,46 + Φ.Π.Α. 24%) = 34.833,41 € συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ.
Και αυτό γιατί ζητήθηκε από μόνο μία εταιρεία να υποβάλει προσφορά, με έδρα εκτός Ερμιονίδας, χωρίς μάλιστα να ζητήσουν άλλες προσφορές και ιδίως από ντόπιες επιχειρήσεις.

Εμείς σαν Συντονιστική Επιτροπή και σε προηγούμενή μας παρέμβαση είχαμε ζητήσει να υπάρχει η κατάλληλη ενημέρωση για τα έργα που πρόκειται να γίνουν σε όλα τα Νομικά Πρόσωπα ώστε οι επαγγελματίες ( ντόπιοι και μη) να μπορούν να υποβάλουν προσφορές.
Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα, πως οι υποσχέσεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής για την ενίσχυση των επαγγελματιών της περιοχής μας είναι ψεύτικες και κάλπικες και ότι η Δημοτική Αρχή υπό τον κ. Γεωργόπουλο εξακολουθεί να κάνει έργα μεγάλου κόστους με απευθείας αναθέσεις, ενώ θα έπρεπε να διενεργεί συνοπτικούς διαγωνισμούς για την προστασία των συμφερόντων του Δήμου Ερμιονίδας και των δημοτών.
Αποδεικνύεται επίσης ότι όσα κατήγγειλε ο κ. Γεωργόπουλος ως αντιπολίτευση για τις απευθείας αναθέσεις, κάνει αυτός τα ίδια και σε χειρότερο βαθμό.
Τον αφήνουμε στην κρίση των δημοτών!!
Η Συντονιστική Επιτροπή της αντιπολίτευσης του Δήμου Ερμιονίδας
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Λάμπρου Αναστάσιος
Τόκας Αναστάσιος
Αποστόλου Παναγιώτης

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;