ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου: Η δημοτική αρχή Κωστούρου σε 2 χρόνια έχει αυξήσει τα δημοτικά τέλη σχεδόν 100%

Ανακοίνωση της οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ναυπλίου

Δείχνοντας για μια ακόμη φορά το πραγματικό της πρόσωπο η Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Κωστούρου αποφασίζει την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 αύξηση των δημοτικών τελών τα οποία στην οικιακή χρήση θα αγγίξει το 40%, ενώ σε γενική χρήση θα φτάσει το 25% περίπου. Αυτή είναι η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
Υπενθυμίζεται ότι οι αυξήσεις την τελευταία διετία, υπολογίζονται πλέον κοντά στο 100% !
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων ουσιαστικά με την πολιτική του χρεοκοπεί τον Δήμο και συγχρόνως φτωχοποιεί τους πολίτες του Δήμου Ναυπλιέων.
Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό η κοινωνική ευαισθησία του δημάρχου κινείται στο ναδίρ αφού δείχνει να μη ζει στην σημερινή πραγματικότητα, που έχει δημιουργήσει ασφυκτικές οικονομικές καταστάσεις στα λαϊκά και αδύναμα στρώματα. Συμπλέοντας ο ίδιος με την Κυβερνητική αναλγησία που σφυρίζει αδιάφορα για τις απανωτές αυξήσεις στα καύσιμα, την ενέργεια και τα βασικά είδη διατροφής και μοιράζει «καλάθια της παρηγοριάς», έρχεται τώρα με την αυριανή του απόφαση για την αύξηση των δημοτικών τελών, να δώσει ένα ακόμη χτύπημα στις ήδη άδειες τσέπες των πολιτών του Δήμου Ναυπλιέων.
«Συγχαρητήρια» κύριε Δήμαρχε. Συνεχίστε την πολιτική του κυρίου Μητσοτάκη που έχει φτωχοποιήσει το μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού πληθυσμού. Δεν τρέφουμε αυταπάτες. Πιστεύετε τα ίδια πράγματα κι ακολουθείτε την ίδια πολιτική. Αλλά, οι εκλογές τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε τοπικό, πλησιάζουν επικίνδυνα. Και τότε θα διαπιστώσετε τις συνέπειες.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;