ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Υποκριτικό το ενδιαφέρον του Υπουργείου Υγείας για την Αργολίδα

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας

Πριν από λίγες μέρες είχαμε την ιδιαίτερη τιμή να επισκεφτεί την Αργολίδα η αναπληρώτρια υπουργός υγείας, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νόμος μας σε επίπεδο πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης. Προφανώς ο υφυπουργός υγείας που είχε πραγματοποιήσει μία ανάλογη επίσκεψη πριν από εννέα μήνες δεν κατάλαβε τίποτα! Επίσης δε βοήθησαν ούτε οι επανειλημμένες επερωτήσεις των βουλευτών του νομού μας, ούτε οι έγγραφες αναφορές των διοικητών του νοσοκομείου και του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας!
Στη συνάντηση συμμετείχαν, εκτός από το προσωπικό των δύο νοσοκομείων, ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, οι εκπρόσωποι της περιφέρειας και οι δήμαρχοι των δύο πόλεων. Ελπίζουμε η αναπληρώτρια υπουργός να λάβει, έστω και καθυστερημένα, υπόψιν της τις επιστημονικές επιτροπές και τους φορείς των εργαζομένων και να μη στηριχτεί στην γεμάτη ανακρίβειες «λίστα» του δημάρχου του Άργους!
Συζητήθηκε ιδιαίτερα το πρόβλημα της έλλειψης παιδιάτρων και η αναπληρώτρια υπουργός δήλωσε ότι θα δοθεί σύντομα λύση. Πιθανότατα έχει δώσει άλλη διάσταση στην έννοια της λέξης «σύντομα», αφού έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος από την συνταξιοδότηση της διευθύντριας παιδιάτρου του νοσοκομείου Άργους και αρκετοί μήνες από τη συνταξιοδότηση της διευθύντριας παιδιάτρου του νοσοκομείου Ναυπλίου. Ανάλογο διάστημα έχει περάσει επίσης από την μετάθεση ενός επιμελητή Α από το νοσοκομείο Άργους. Δυστυχώς όμως τα αντανακλαστικά αυτής της κυβέρνησης λειτουργούν άμεσα μόνο όταν πρόκειται για την αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία και την επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας μας σε έναν πόλεμο.
Με κίνδυνο λοιπόν να γίνουμε κουραστικοί τους υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά το εξής: Τα δύο νοσοκομεία αντιμετωπίζουν σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία τους και εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους στην αντιμετώπιση τακτικών και επειγόντων περιστατικών.
Δεν τρέφουμε όμως αυταπάτες. Εάν νοιάζονταν πραγματικά για την ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας δεν θα μείωναν τις αντίστοιχες δαπάνες στον προϋπολογισμό του 2022 κατά 820 εκατομμύρια ευρώ, αγνοώντας επανειλημμένα τις αγωνιώδεις εκκλήσεις της ιατρικής κοινότητας και οδηγώντας με αυτό τον τρόπο σε απώλειες χιλιάδων ανθρωπίνων ζωών.
Το υποκριτικό ενδιαφέρον τους δεν πείθει πια κανέναν. Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει καλά και, όταν έρθει η ώρα, θα τους δώσει την απάντηση που τους αξίζει…

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!