ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Σύμβαση για την προμήθεια μηχανημάτων έργου στον Δήμο Ερμιονίδας

Στο Δημοτικό Κατάστημα Κρανιδίου υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας

η Σύμβαση Προμήθειας Μηχανημάτων Έργου (ΣΑΡΩΘΡΟ ΜΕ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ) προϋπολογισμού 177.069,52 €. Ανάδοχος εταιρεία είναι η ORTENSPATH EL MO ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΙΣ-ΕΞ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΥΤ/ΤΩΝ Δ/ΚΛΩΝ ΑΝΤΑΛ/ΚΩΝ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΠΕ.

Τα μηχανήματα αυτά θα προσφέρουν καθημερινά στις Υπηρεσίες του Δήμου αφού μέσω αυτών θα εκτελούνται άμεσα εργασίες όπως, άνοιγμα τάφρων για την επιδιόρθωση βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης, καθαρισμός πρανών δημοτικών και αγροτικών οδών, καθαρισμός πλατειών- κοινόχρηστων χώρων κ.α.

Αξιοποιώντας το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και θέτοντας υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου τις πραγματικές ανάγκες του Δήμου μας αποφασίστηκε η προμήθεια αυτών των μηχανημάτων, τα οποία θα συμβάλουν στην διαχείριση της καθημερινότητας και των προβλημάτων που προκύπτουν .

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, και για την αναβάθμιση – ανανέωση του στόλου του Δήμου με κατάλληλα μηχανήματα για την αποτελεσματικότερη και όσο το δυνατόν άμεση επίλυση των προβλημάτων, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται με τον τρόπο αυτό η μείωση των δαπανών με σημαντικό οικονομικό όφελος .

Γραφείο Δημάρχου

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;