ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Σύμβουλος της Προέδρου της Δημοκρατίας η Κρανιδιώτισσα Μαρίλη Μέξη

Η Μαρίλη Μέξη, διευθύντρια μέχρι πρότινος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ανέλαβε με την ιδιότητα της συμβούλου στον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας, άμισθη σύμβουλος της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου για θέματα εργασίας, ψηφιακής οικονομίας και κοινωνικού κράτους.

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα και θεωρούμε σίγουρο ότι θα τα καταφέρει περίφημα. Η Μαρίλη Μέξη με την πορεία της κάνει υπερήφανους τους συμπατριώτες της.

Η κυρία Μέξη είναι Διδάκτωρ (DPhil) Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Έχει πραγματοποιήσει μεταδιδακτορική έρευνα στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου της Γενεύης ενώ είναι κάτοχος Μάστερ (MPhil) στην Πολιτική Θεωρία από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Μάστερ (MSc) με Διάκριση στην Ευρωπαϊκή Κοινωνική Πολιτική από το London School of Economics. Είναι Ανώτερη Ερευνητική Εταίρος στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου της Γενεύης.

Είναι Ερευνητική Σύμβουλος στο Ινστιτούτο Έρευνας των Ηνωμένων Εθνών για την Κοινωνική Ανάπτυξη στην Γενεύη, ενώ έχει εργαστεί ως Σύμβουλος-Εμπειρογνώμονας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εργασίας.

Εκ μέρους της συντακτικής ομάδας,
Ιάσονας Μουσταΐρας

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;