ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Σύσκεψη για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Σύσκεψη για την υλοποίηση της διαδικασίας που αφορά στα έργα βελτίωσης της ασφάλειας και αναβάθμισης του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Πελοποννήσου -με συνολική διατιθέμενη πίστωση ύψους 65.000.000 ευρώ, από το Ταμείο Ανάκαμψης- συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.
Από την πιο πάνω πίστωση, τα 20.000.000 ευρώ θα διατεθούν μέσω του υπουργείου Εσωτερικών και ήδη “τρέχουν” οι διαδικασίες για να υπάρξει δημοπράτηση μέσα στον τρέχοντα Δεκέμβριο.
Τα υπόλοιπα 45.000.000 ευρώ θα διατεθούν μέσω του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και θα δημοπρατηθούν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε μια ενιαία εργολαβία, που θα αφορά παρεμβάσεις και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.
Ας σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως επίσης της Θεσσαλίας, του Νοτίου Αιγαίου και της Κρήτης, είναι οι 4 Περιφέρειες που θα δημοπρατήσουν οι ίδιες, ενώ για τις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας τα σχετικά έργα θα γίνουν μέσω υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;