ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Σύσκεψη Νίκα στο Ναύπλιο -4 εκατ. ευρώ χρωστάει ο ΓΟΕΒ Αργολίδας

Ευρύτατη σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα συγκλήθηκε τη Πέμπτη 25 Μαΐου στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας, στο Ναύπλιο, στην οποία εξετάστηκαν θέματα που αφορούν στον ΓΟΕΒ Αργολίδας καθώς και στους ΤΟΕΒ της εν λόγω Περιφερειακής Ενότητας.
Κατά την σύσκεψη, στην οποία μετείχε ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαντζούνης, στελέχη των υπηρεσιών της Π.Ε. Αργολίδας και των διοικήσεων των πιο πάνω οργανισμών, διαπιστώθηκαν τα ιδιαίτερα οξυμένα προβλήματα που αυτοί αντιμετωπίζουν, συνεπεία της εγκατάλειψης των διοικητικών θεμάτων εδώ και 15 χρόνια περίπου -εκ των οποίων ένα από τα κυριότερα αποτελούν οι οφειλές ύψους περί τα 4 εκ ευρώ του ΓΟΕΒ Αργολίδας προς ΔΕΔΔΗΕ, ΕΦΚΑ και Εφορία.
Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας δήλωσε ότι από την σημερινή περιφερειακή Αρχή έχουν καταβληθεί πολύ μεγάλες προσπάθειες προκειμένου “να μπουν τα εν λόγω θέματα σε σειρά, προσπάθειες που σταδιακά ευοδώνονται”, προσθέτοντας ότι “προς την κατεύθυνση αυτή υπάρχει γενικότερη κινητοποίηση του μηχανισμού της Περιφέρειας, η οποία θα συνδράμει όσον αφορά σε τεχνικά έργα, αλλά αδυνατεί -λόγω του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου- να συνδράμει στην εξόφληση των οφειλών”.
Όπως σημείωσε ο Π. Νίκας, από την Περιφέρεια θα διατεθούν πιστώσεις για έργα και συντηρήσεις εξοπλισμού, ενώ δρομολογείται εκταμίευση 460.000 ευρώ για την έναρξη των διαδικασιών του αναδασμού στο αργολικό πεδίο.
Παράλληλα, τόνισε ότι μία φορά το μήνα θα συγκαλείται, παρουσία του, ανάλογου χαρακτήρα σύσκεψη προκειμένου να εξετάζεται η πρόοδος των διαδικασιών.
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;