ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τάσος Λάμπρου: «Είμαστε εδώ και θα λέμε αλήθειες»

«Συνεχίζουμε τον αγώνα μας» δηλώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, καθηγητής, Τάσος Λάμπρου υπέβαλε με επιτυχία στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου το ψηφοδέλτιό της παράταξής του «Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα».
Πρόκειται για ένα πλήρες ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από αξιόλογους υποψηφίους με διάθεση να προσφέρουν στον τόπο.
Ο κ. Λάμπρου, πάντα παρών με θέσεις, πρόγραμμα, χρήσιμες προτάσεις και σημαντικές παρεμβάσεις, όχι μόνο προεκλογικά, προχώρησε σήμερα στην παρακάτω δήλωση:
«Οι Ευχές μας και η έναρξη του προεκλογικού αγώνα.
Καλημέρα και καλό Μήνα σε όλους τους φίλους μας.
Θα ήθελα να ενημερώσω ότι Σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου, ξεκινάει και επίσημα η προεκλογική περίοδος για τις Δημοτικές εκλογές της 8η Οκτωβρίου του 2023. Η νέα μας Δημοτική Παράταξη “Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα” υπέβαλε χθες με επιτυχία το ψηφοδέλτιο της στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου και έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσουμε στους Δημότες του Δήμου μας τις πάγιες θέσεις για μία άλλη Δημοκρατική, Προοδευτική και Αποτελεσματική Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Φίλες και φίλοι
Το σημαντικότερο δεν τα πρόσωπα αλλά οι πολίτες που θα εφαρμοστούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση,
Το σημαντικότερο δεν είναι η εικονική πραγματικότητα όπως σας παρουσιάζεται αλλά πως θα επιλυθούν επιτέλους τα διαχρονικά προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.
Το σημαντικότερο δεν είναι τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που τάζουν “λαγούς με πετραχειλια” σε συλλογικό και σε προσωπικό επίπεδο αλλά ένα άλλο Δημοκρατικό ήθος και ύφος πολιτικής συμπεριφοράς και τοπικής εξουσίας.
Είμαστε εδώ και θα λέμε αλήθειες.
Συνεχίζουμε τον αγώνα για ένα ισχυρό Αυτοδιοικητικό κίνημα, για μια Δημοκρατική, Προοδευτική και Αποτελεσματική Τοπική Αυτοδιοίκηση.»

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!