ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τάσος Λάμπρου: «Χρειάζονται σοβαρές επενδύσεις σε υποδομές»

Επιτέλους, κρατικές και Δημοτικές υποδομές.

Το παρακάτω σχόλιο μου -παρατήρηση, δεν το αναφέρω πρώτη φορά είναι πάγια θέση μου τα τελευταία χρόνια.
Στην όμορφη Ερμιονίδα μας για να υπάρχει μέλλον και να είναι ευχαριστημένοι τόσο οι Δημότες, οι μόνιμοι κάτοικοι όσο οι παραθεριστές και οι επισκέπτες της απαιτείται πέρα από τα ιδιωτικές επενδύσεις χρειάζεται να υπάρχουν σοβαρές επενδύσεις σε υποδομές σε κρατικό, περιφερειακό και Δημοτικό επίπεδο.
Οι υφιστάμενες υποδομές είναι των τελευταίων δεκαετιών γι’ αυτό και καταρρέουν με την πρώτη ευκαιρία (εμφάνιση έντονων καιρικών φαινομένων).
Οι υποδομές έρχονται με σχέδιο, με τεκμηρίωση, με συνεργασίες, με συνέργειες και το κυριότερο με δυναμικές διεκδικήσεις.
Το πελατειακό μοντέλο “επίτευξη έργου κατόπιν προσωπικού ενδιαφέροντος και ενεργειών” ανήκει στο χθες, αυτοί που το υπηρετούν ανήκουν στο παλαιοκομματικό κόσμο τους που δεν μπορούν να προσαρμοστούν με την σημερινή κοινωνική Αυτοδιοικητική πραγματικότητα.
Το Αυτοδιοικητικό κίνημα τολμάει και ζητά ριζοσπαστικές αλλαγές στο τομέα των αρμοδιοτήτων, των οικονομικών πόρων, του ανθρώπινου δυναμικού.
Η πραγματική Αποκέντρωση απαιτεί Δημοκρατικό προγραμματισμό, για τα αναγκαία έργα που απαιτούνται, αυτόνομους θεσμοθετημένους πόρους και απαραίτητες υποδομές με αξιολογήσεις, με προτεραιότητες, με έμφαση το δημόσιο και Δημοτικό συμφέρον.
Πιστεύουμε σε άλλη Προοδευτική, Δημοκρατική και αποτελεσματική τοπική αυτοδιοίκηση που θα υλοποιεί χρήσιμα έργα για τον τόπο μας.
Για να προχωρήσουμε μπροστά, θέλουμε μεγάλες αλλαγές στην νοοτροπία, στις ιδέες στην μεθοδολογία άσκησης της Δημοτικής εξουσίας.
Τάσος Λάμπρου
Υποψήφιος Δήμαρχος
Δήμου Ερμιονίδας

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!