ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Τέλος στις φήμες για διαρροές στην “Αλλαγή Πορείας” – Άπαντες παρόντες στο ψηφοδέλτιο της Νίκης!

Δεν υπάρχουν διαρροές αλλά ανυπόστατες φήμες!

Έλαβαν τέλος τα σενάρια που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα στο Άργος, σύμφωνα με τα οποία υπάρχουν διαρροές στο συνδυασμό “Αλλαγή Πορείας” του Δημήτρη Καμπόσου.
Κάποιοι, για τους δικούς τους λόγους, διέδιδαν φήμες ότι στη δημοτική παράταξη υπήρχαν εκλεγμένοι που ήταν δυσαρεστημένοι με τον Δήμαρχο και πως θα ακολουθούσαν αποχωρήσεις.
Οι ανυπόστατες φήμες γκρεμίστηκαν στην παραταξιακή συγκέντρωση της Δευτέρας, όπου όλοι οι εκλεγμένοι, ανεξαιρέτως, δήλωσαν παρόντες στον αγώνα για έναν δυνατό Δήμο Άργους Μυκηνών, στο πλευρό του Δημήτρη Καμπόσου.
Μάλιστα, όπως μάθαμε, τα εκλεγμένα μέλη υπέγραψαν υπεύθυνη δήλωση ότι θα ξανακατέβουν υποψήφιοι με την “Αλλαγή Πορείας”.
Το ψηφοδέλτιο του κ. Καμπόσου ή αλλιώς το “Ψηφοδέλτιο της Νίκης”, αναμένεται σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις να θριαμβεύσει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Ο Δήμαρχος δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει στις φήμες που στόχευαν να πλήξουν την παράταξή του, προφανώς γιατί πιστεύει -και δικαιολογημένα- ότι οι απαντήσεις δίνονται μέσα από τη μακρά λίστα των έργων που απολαμβάνουν καθημερινά οι δημότες του.

Σχετική είδηση: Η αλητεία, οι “παπαγάλοι” και ο βρώμικος πόλεμος στον Καμπόσο – Πουλάει και αυτό τους πονάει!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;