Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Τέρμα ο πόνος! 5+1 φυσικές θεραπείες που καταπολεμούν το πονόδοντο

Αυτές είναι οι 6 φυσικές θεραπείες για το πονόδοντο

1. Σκόρδο
Το σκόρδο είναι μία από τις αποτελεσματικές θεραπείες για την ανακούφιση από τον πόνο του πονόδοντου . Μπορείτε να αναμίξετε λίγο θαλασσινό αλάτι με λιωμένο σκόρδο και βάλτε το μείγμα στην περιοχή του πόνου.
Μασώντας μια σκελίδα σκόρδο την ημέρα το πρωί θα βοηθήσει να διατηρήσετε τα δόντια υγιή, αλλά θα πρέπει μάλλον να χρησιμοποιήσετε μετά ένα φυσικό στοματικό διάλυμα για να αφαιρέσετε τη μυρωδιά (ή μασάμε λίγο μαϊντανό!).
2. Κρεμμύδι
Η έρευνα έχει δείξει ότι τα κρεμμύδια έχουν αντιβακτηριακά συστατικά, έτσι ώστε να είναι πολύ χρήσιμα σε οδοντικά προβλήματα. Τρώγοντας ένα κρεμμύδι κάθε μέρα, το μάσημα, προστατεύει από διάφορες οδοντιατρικές παθήσεις, για τρία λεπτά (για να σκοτώσει τα μικρόβια στο στόμα).
Αν έχετε πονόδοντο, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μικρό κομμάτι του κρεμμυδιού στην περιοχή των δοντιών ή των ούλων. Αυτό θα μειώσει σας πόνο.
3. Λεμόνι
Τα λεμόνια είναι πλούσια πηγή βιταμίνης C, η οποία είναι χρήσιμη για τη διατήρηση υγιών δοντιών και οστών. Μπορεί επίσης να αποτρέψει την αποσύνθεση δοντιών και την απώλεια των δοντιών, οδοντική πλάκα, το πόνο των δοντιών και αιμορραγία των ούλων. Φροντίζουμε απλώς να ξεπλένουμε καλά το στόμα μας μετά την χρήση του.
4. Γαρίφαλο
Το γαρίφαλο έχει αντισηπτικές ιδιότητες που βοηθούν στην μείωση οδοντιατρικών λοιμώξεων. Επίσης μειώνει τον πόνο του δοντιού αν εφαρμόζετε άμεσα πάνω στο δόντι που πονάει.
5. Πιπέρι σε σκόνη
Αναμίξτε μια πρέζα πιπέρι με ένα τέταρτο κουταλάκι του γλυκού αλάτι και θα έχετε μια σπιτική οδοντόκρεμα. Εάν την χρησιμοποιείται τακτικά μπορεί να αποτρέψει, αιμορραγία των ούλων, κακή αναπνοή και πληγή στα ούλα και τα δόντια.
6. Αλόη Βέρα, ένα φύλλο
Προετοιμασία:
  • Αφαιρέστε τα αγκάθια από την άκρη του φύλλου Αλόης.
  • Κόψτε το φύλλο κατά μήκος με ένα κοφτερό μαχαίρι. Εκχυλίζουμε το ζελέ που έχει στο εσωτερικό του.
  • Εφαρμόστε στην επώδυνη περιοχή και αφήστε το να σταθεί.
Προειδοποιήσεις: Μερικοί άνθρωποι παρουσιάζουν αλλεργικές αντιδράσεις στην αλοΐνη ή κάποιο από τα συστατικά της Αλόης Βέρα, έτσι πριν από τη χρήση εσωτερικά θα πρέπει να επιβεβαιώσετε σε μια μικρή περιοχή του δέρματος πως δεν παρουσιάζετε κάποια παρενέργεια. Βάλτε μια κρύα κομπρέσα στο εξωτερικό του μάγουλου σας.

 
ΔΕΙΤΕ:  Επιλέξαμε τις πιο ωραίες παραλίες της Αργολίδας

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!