ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Τέσσερα μετάλλια κέρδισε στο «Tiger Cup» ο Ηρακλής Ερμιονίδας

O Α.Σ. Ηρακλής Ερμιονίδας συμμετείχε στο τουρνουά Τζούντο “TIGER CUP” που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Αγ. Δημητρίου το Σάββατο 28/01/2023 με πέντε αθλητές.
Οι αθλητές του συλλόγου απέδειξαν για μία ακόμα φορά την αγωνιστικότητά τους και την ανοδική του πορεία.
Οι διακρίσεις των αθλητών του Α.Σ. Ηρακλής Ερμιονίδας ήταν οι εξής:
  • πρώτη θέση κατέλαβαν 3 αθλητές, οι Δημήτρης Λινάκης, Άγγελος Λύκος και Γιώργος Λύκος
  • δεύτερη θέση κατέλαβε μια αθλήτρια, η Βάσια Παπαχαραλάμπους
  • έβδομη θέση κατέλαβε ένας αθλητής, ο Γιάννης Πέππας.
Οι αθλητές Δημήτρης Λινάκης και Άγγελος Λύκος ξεχώρισαν για την αγωνιστικότητά και την απόδοσή τους.
Ο σύλλογος ευχαριστεί τους γονείς τους που στηρίζουν τους αθλητές, τον βοηθό προπονητή Καισόπουλο Δημήτριο και ιδιαίτερα τους αθλητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;