ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τίμησαν τον Δήμαρχο Ναυπλιέων για την κοινωνική προσφορά του!

Τιμήσαν τον Δήμαρχο!

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου την Τετάρτη 27 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού με θέμα: «Γονείς παιδί και διαδίκτυο. Ασφαλής πλοήγηση και διαδικτυακές παγίδες», με κύριο ομιλητή τον Μανώλη Σφακιανάκη, Στρατηγό της Ελληνικής Αστυνομίας ε.α., πρώην Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Πρόεδρος του CSI Institute
Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Ναυπλιέων τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας για την πολυσήμαντη κοινωνική προσφορά του στην Ενορία και στην κοινωνική δομή του Συσσιτίου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων δήλωσε για την τιμητική αυτή βράβευση:
«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί η σημερινή διάκριση αντανακλά τις προσπάθειες όλων εκείνων που δίνουν τον καθημερινό αγώνα για να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Σε αυτούς είναι αφιερωμένη αυτή η τιμητική βράβευση. Οι αγαθοεργίες και η κοινωνική προσφορά του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας είναι πολύ μεγάλη και η στήριξη του Δήμου Ναυπλιέων στο κοινωφελές έργο που επιτελεί είναι αμέριστη και δεδομένη. Με πίστη στην αξία της προσφοράς όλοι μαζί προσπαθούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας Εκκλησία και Τοπική Αυτοδιοίκηση, με συντονισμένες δράσεις για να βοηθήσουμε εκείνους που έχουν ανάγκη, να σώσουμε ζωές που ταλαιπωρούνται από την μοναξιά και από την ανέχεια».
ΔΕΙΤΕ:  Ληστεία σε βενζινάδικο στη Νέα Κίο: Ο δράστης φόραγε κουκούλα και κράταγε μαχαίρι

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!