ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ταλαιπωρία για χιλιάδες Αργείτες: Αναγκάζονται να «τρέχουν» στο Ναύπλιο για το πιο απλό πράγμα

Η Δ.Ο.Υ. Άργους κλείνει και συγχωνεύεται με του Ναυπλίου

Χιλιάδες Αργείτες αναγκασμένοι να “τρέχουν” στο Ναύπλιο 
Σε μια απόφαση που προκάλεσε αναστάτωση και αντιδράσεις από τους κατοίκους του Δήμου Άργους – Μυκηνών, η Δ.Ο.Υ. Άργους στις 27 Νοεμβρίου πρόκειται να κλείσει και να συγχωνευτεί με τη Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία χιλιάδων Αργειτών, οι οποίοι θα είναι αναγκασμένοι να μετακινούνται στο Ναύπλιο για να εξυπηρετηθούν φορολογικά.

Αυτή η κίνηση επιβαρύνει ιδιαίτερα τους κατοίκους των ορεινών περιοχών του Δήμου, οι οποίοι θα πρέπει να διανύουν ακόμη περισσότερα χιλιόμετρα, προσθέτοντας ταλαιπωρία και σημαντικό κόστος μεταφοράς.
Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια απόφαση που ελήφθη χωρίς πραγματική συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και χωρίς να ληφθούν υπόψη τα τοπικά δεδομένα.

Ειδικότερα, η απόφαση φαίνεται να αντιβαίνει στη φιλοσοφία της ανάπτυξης και στήριξης των τοπικών κοινοτήτων, οι οποίες ήδη αντιμετωπίζουν την απειλή της ερήμωσης.
Το ερώτημα που αναδύεται είναι πώς θα μπορέσουν οι περιοχές αυτές να ανταπεξέλθουν στις νέες συνθήκες και πώς θα επηρεάσει η απόφαση αυτή την καθημερινότητα των Αργειτών.
ΔΕΙΤΕ:  Ο Τάσος Δουβίκας βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής στο εξωτερικό

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!