Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Τα ζώδια που είναι πιο γνωστά για τις εκρήξεις ζήλιας

Λένε πως η ζήλια -όταν υπάρχει με μέτρο- είναι το αλατοπίπερο στις σχέσεις.

Μπορεί να γίνει μοχλός για να κυνηγήσουμε τους στόχους μας ή να αναζωογονήσει τη σχέση με τον ερωτικό μας σύντροφο και ας το παραδεχτούμε: έχουν υπάρξει στιγμές που όλες μας έχουμε ζηλέψει.
Αν, όμως, ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια ίσως το «πράσινο τερατάκι» της ζήλιας να ξυπνά πιο συχνά μέσα σου. Δες παρακάτω ποιοι είναι οι πιο ζηλιάρηδες του ζωδιακού κύκλου.
Κριός
Ο άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο του Κριού είναι γεμάτος όρεξη για τη ζωή. Δεν θέλει να αφήνει ημέρα να περνά ανεκμετάλλευτη. Ανταγωνιστικός και ανυπόμονος, ζηλεύει τους ανθρώπους που τα καταφέρνουν πρώτα από εκείνον. Θέλει να προηγείται πάντα και να είναι ο καλύτερος σε όλα. Αυτό βέβαια, δεν είναι απαραίτητα κακό, -εφόσον η ζήλια του δεν γίνεται βραχνάς, αλλά παραγωγική δύναμη που τον κάνει να εξελίσσεται.
Καρκίνος
Οι Καρκίνοι κρατούν τα συναισθήματά τους βαθιά μέσα τους. Νοιάζονται πολύ για τους ανθρώπους που έχουν γύρω τους και αν νιώσουν πως οι σχέσεις τους απειλούνται φοβούνται και… ζηλεύουν. Αν, για παράδειγμα, είσαι Καρκίνος και η κολλητή σου έχει αρχίσει να κάνει στενή παρέα με ένα άλλο άτομο τότε η ζήλια θα σου χτυπήσει την πόρτα. Ξεκινά από την ανασφάλειά σου. Φοβάσαι ότι η φίλη σου δεν νοιάζεται για σένα και ότι περνά πολύ καλύτερα με άλλους. Για να νικήσεις αυτό το συναίσθημα και να έρθεις ακόμα πιο κοντά με τους αγαπημένους σου, θυμήσου πόσο όμορφα περνάτε μαζί και μίλα για αυτές τις στιγμές μαζί τους. Πες τους πόσο τους εκτιμάς και χαίρεσαι που τους έχεις στη ζωή σου.
Λέων
Τα Λιοντάρια λάμπουν όταν βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής. Όπως είναι φυσικό δεν τους αρέσει όταν κάποιος τους κλέβει τη δόξα. Αν ένα λιοντάρι νιώθει ότι το εκτιμούν, είναι λιγότερο επιρρεπές στη ζήλια. Αν, όμως, νιώσει ανασφάλεια τότε η ζήλια το τυφλώνει – ειδικά αν κάποιος άλλος τα έχει καταφέρει καλύτερα από εκείνο. Για να καταφέρεις να νικήσεις το αίσθημα της ζήλιας, ψάξε την επιβεβαίωσή σου σε αγαπημένα πρόσωπα, που ξέρεις ότι σε εκτιμούν και σε σέβονται.
Σκορπιός
Είναι ένα από τα πιο δημιουργικά και ευφάνταστα ζώδια. Μπορεί να φτιάξει τρελά σενάρια με το μυαλό του, τα οποία οδηγούνται από τη ζήλια του και να βράζει στον θυμό του για καιρό. Θα κάνει τα πάντα για να ανακαλύψει την αλήθεια, ακόμα κι αν αυτή υπάρχει μόνο στο μυαλό του. Είναι από τους ανθρώπους που βάζει πάντα το κακό με τον νου του, χωρίς να έχει απαραίτητα απτά στοιχεία γι’ αυτό. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις αυτή τη ζωηρή φαντασία για καλό. Κάνε σκέψεις θετικές και άσε στην άκρη όσα δεν μπορείς να ελέγξεις.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!