ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Τα παραδοσιακά προϊόντα “Μωραΐτικα” βραβεύτηκαν σε Παγκόσμιο Συνέδριο Γαστρονομίας! | ΕΙΚΟΝΕΣ

Τα παραδοσιακά προϊόντα “Μωραΐτικα” βραβεύτηκαν στο Παγκόσμιο Συνέδριο Γαστρονομίας που διοργανώθηκε από τον Οργανισμό “Greek Taste Beyond Borders”

“Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για τα παραδοσιακά προϊόντα “Μωραίτικα” και εμένα προσωπικά, η συμμετοχή μας στο παγκόσμιο συνέδριο γαστρονομίας, που έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος” δήλωσε ο κ. Σωτήρης Γαβρήλος.

Υπεύθυνος για τη διοργάνωση ήταν ο Οργανισμός “Greek Taste Beyond Borders”, γνωστός για τον πρωτοποριακό τρόπο ανάδειξης και προώθησης της ελληνικής γαστρονομίας, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού, καθώς και του Δήμου Αθηναίων.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος Έλληνες και ξένοι, διεθνούς φήμης σεφ, που προωθούν την ελληνική γαστρονομία στις χώρες τους, αλλά και αντίστροφα των χωρών τους στην πατρίδα μας.

Συμμετείχαν επίσης, πάρα πολλοί εστιάτορες, έμποροι τροφίμων από διάφορες χώρες, καθώς και Έλληνες παραγωγοί ποιοτικών προϊόντων, και τα παραδοσιακά προϊόντα “Μωραΐτικα” βραβεύτηκαν από τον οργανισμό με το “Χρυσό Βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Γεύσης”.

Ο κ. Γαβρήλος υπερήφανος για τα ποιοτικά προϊόντα που παράγει και εμφανώς ευχαριστημένος από τη διάκριση στη διοργάνωση σχολίασε τη βράβευση επισημαίνοντας πως “Αναγνώρισαν σε εμάς την προσήλωσή μας στις συνταγές και τις αξίες που παραλάβαμε από τις προηγούμενες γενιές, αλλά και την παραγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων που έχουμε παρουσιάσει στην εικοσάχρονη, πλέον, παρουσία μας στο χώρο της παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων” 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;