ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Τα τρία eρωτικa σημεία που έχει κάθε γυναίκα στο σώμα της

Κάποια ίσως δεν τα ξέρεις…

Όλες οι γυναίκες έχουν τις δικές του eρωτογeνείς ζώνες. Κάποιες σίγουρα, ωστόσο, είναι ίδιες για τις περισσότερες.

Υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία στο γυναικείο σώμα τα οποία είναι περισσότερο ερωτογενή και βοηθούν με αυτό τον τρόπο την γυναίκα να φτάσει στην κορύφωση πιο γρήγορα.

Δείτε παρακάτω τρία από αυτά…

1. Οι πατούσες

Ξεκινώντας με ένα μασάζ μπορεί να γεννηθεί η ευκαιρία για να έρθει το ζευγάρι πιο κοντά. Στην πραγματικότητα, η αρχαία πρακτική της ρεφλεξολογίας δείχνει ότι ορισμένα σημεία πίεσης στα πόδια μπορεί να προκαλέσουν σ3xουαλική διέγερση.

2. Οι κοιλιακοί

Μερικά χάδια στην κοιλιά μπορεί να είναι μια καταπληκτική ερωτική εμπειρία για τις γυναίκες, λέει η Amy Levine, ειδικός του σ3x στη Νέα Υόρκη, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και ιδρύτρια του SexEdSolutions.com. «Στην πραγματικότητα», προσθέτει, «σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, οι γυναίκες είναι σε θέση να φτάσουν σε οργασμό απλά κάνοντας ορισμένες ασκήσεις κοιλιακών. Είναι πολύ πιθανό οι περισσότερες από εμάς να είναι σε θέση να βιώσουν το ίδιο αποτέλεσμα».

3. Ο λαιμός

Ο λαιμός είναι αδιαμφισβήτητα ένα πολύ αισθησιακό μέρος του σώματός μας. Σύμφωνα με τους ειδικούς δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για προκαταρκτικά από έναν άνθρωπο που στέκεται πίσω σας, κάνοντας σας μασάζ στους ώμους και κάνοντας μια διαδρομή με φιλιά από τη γραμμή των μαλλιών στη βάση του λαιμού.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;