Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

2 πράγματα που πρέπει να κάνουμε πριν το 2021 για να κλείσει όμορφα η χρονιά & να ξεκινήσει καλά η νέα

Πώς θα κλείσεις καλύτερα αυτή την τόσο ανατρεπτική χρονιά, μετά από πολλή πίεση και μάχες σε όλα τα επίπεδα; 

Αυτά τα Χριστούγεννα δύο τουλάχιστον πράγματα τα χρωστάς σε εσένα. Ανακάλυψε ποιες δύο σημαντικές ενέργειες θα σε βάλουν με το δεξί στη νέα χρονιά και θα σου δώσουν τη δύναμη που χρειάζεσαι.

H δυσκολία χτίζει τον χαρακτήρα σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην επηρεάζεσαι τόσο πολύ από τη γνώμη των άλλων. Με τέτοιο τρόπο ώστε να ξέρεις πια ποιος είσαι.

Για να κλείσει όμορφα η χρονιά σου, λοιπόν, και να ξεκινήσει το 2021 με τους καλύτερους οιωνούς:

1. Να σέβεσαι τον εαυτό σου και την υγεία σου, γιατί είναι ό,τι πολυτιμότερο έχεις. Σε προσκαλώ να αφιερώσεις λίγες ώρες από το χρόνο σου ώστε να πας στο γιατρό και να κάνεις εξετάσεις. Να κλείσεις τη χρονιά γνωρίζοντας πού είσαι γιατί δεν μπορείς να πας πουθενά αν δεν ξέρεις πού πραγματικά βρίσκεσαι.

2. Βγάλε δύο ώρες στην άκρη για να καταγράψεις ανά μήνα τι έχεις πετύχει αυτή τη χρονιά. Πάρε το ημερολόγιό σου για να είσαι συγκεκριμένος και για να μην παραλείψεις κάτι από τις μικρές ή μεγάλες νίκες για τις οποίες είσαι περήφανος. Ακόμα κι αν αυ΄το σημαίνει πως καθάρισες τα ντουλάπια σου ή το υπόγειο κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Αφού τελειώσεις την καταγραφή, διάβασέ τις φωναχτά για να συνειδητοποιήσεις πόσα θαύματα έχεις καταφέρει!

Μπαίνουμε πια σε μια διαφορετική εποχή. Πλέον δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου για να αναβάλλουμε τις αποφάσεις μας. Ξέρω πως έχουμε όλοι περάσει δύσκολα, αλλά η αίσθηση της δυσκολίας είνα πολύ πιο εσωτερικευμένη όταν δουλεύεις με ενσυναίσθηση ή αφομοιώνοντας τη γνώση από όσα έμαθες την προηγούμενη χρονιά.

Τζιλ Δούκα, MCC

πηγή

Διαβάστε ακόμα στο Argolida Planet:

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!