ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τα 3 μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε με τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια

Όποιος δεν έχει ήδη στολίσει το σπίτι του για τις γιορτές, τώρα είναι η ιδανική ευκαιρία!

Κατεβάζουμε από το πατάρι το δέντρο, κούτες με στολίδια, διακοσμητικά και φυσικά, τα φωτάκια. Μήπως όμως είναι μπλεγμένα (ή καμένα) και μπαίνουμε τζάμπα στη διαδικασία; Μήπως να πάρουμε φέτος τα μέτρα μας για να μην ταλαιπωρούμαστε του χρόνου; Πάμε να δούμε τα πιο κλασικά λάθη που κάνουμε με τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια και πώς δεν θα επαναλάβουμε.
Είναι καμένα και δεν το ξέρουμε
Καταρχάς, χαλά το αισθητικό αποτέλεσμα όταν έχουμε μία σειρά από υπέροχα πολύχρωμα φωτάκια και 3-4 είναι καμένα. Τα τσεκάρουμε πριν τα τοποθετήσουμε στο δέντρο και τα επιδιορθώνουμε, ή αγοράζουμε καινούρια. Σε κάθε περίπτωση, ας μην περιμένουμε τελευταία στιγμή.
Βιαζόμαστε να τα κατεβάσουμε
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ λατρεύω τα φωτάκια όλο τον χρόνο. Δίνουν cosy αίσθηση στο σπίτι, φτιάχνουν τη διάθεση και φωτίζουν τον χώρο. Αλλά αν θέλετε να τα κατεβάσετε αμέσως μετά τις γιορτές, κάντε το με προσοχή. Βιαζόμαστε για να τελειώνουμε, μπλέκονται και μετά θέλουμε 2 ώρες να τα ξεμπλέξουμε, την επόμενη χρονιά.
Υπερτιμάμε τον χρόνο ζωής του
Έχουμε την πεποίθηση ότι τα φωτάκια θα αντέξουν μία δεκαετία. Η ζωή όμως μας έχει δείξει ότι καίγονται εύκολα, ειδικά αν είναι πολύ φθηνά. Επενδύουμε λοιπόν σε λαμπάκια καλής ποιότητας και προσευχόμαστε για το καλύτερο. Ή τα τσεκάρουμε λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε τον στολισμό.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!