Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Τελικά είναι ή δεν είναι πάρκινγκ η Λαϊκή Αγορά στο Άργος;

Θα μας απαντήσει ο Δήμος ή θα τρώνε κλήσεις οι δημότες;

Ο κόσμος θα πληρώσει την ελλιπή ενημέρωση;
Την ανευθυνότητα του Δήμου και την ελλιπή ενημέρωση πλήρωσαν σήμερα οι κάτοικοι του Άργους που πάρκαραν στη Λαϊκή Αγορά της πόλης. Για την ακρίβεια ΚΑΙ σήμερα… γιατί κι άλλες φορές μας έχουν καταγγείλει ότι τους έχουν γράψει!
Και δικαίως έχει μπερδευτεί ο κόσμος, αφού πριν από τρεις μήνες ο Δήμος Άργους – Μυκηνών είχε ανακοινώσει πως θα επιτρεπόταν η στάθμευση στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς, τις μέρες και ώρες που δεν θα λειτουργούσε η αγορά και μάλιστα αυτό θα ψηφιζόταν στο δημοτικό συμβούλιο.

Πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης, που είχαν διαβάσει την ανακοίνωση που στάθηκε τότε στα τοπικά ΜΜΕ προς δημοσίευση, κατάλαβαν ότι μπορούν να σταθμεύουν στο χώρο και αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμος στην ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων, ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Το μεγάλο πρόβλημα της στάθμευσης στο κέντρο της πόλης τους Άργους, σύντομα θα λάβει τέλος! Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα έρθει θέμα προς ψήφιση που θα επιτρέπει την στάθμευση των οχημάτων στον χώρο της λαϊκής αγοράς. Είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να δώσουμε ανάσα στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη με ότι αυτό συνεπάγεται έως ότου βρεθεί μόνιμη λύση. Ο χώρος άλλωστε αποτελούσε ανέκαθεν σημείο στάθμευσης οχημάτων τις μέρες και τις ώρες που δεν λειτουργούσε η λαϊκή αγορά.»

Οι εικόνες που παραθέτουμε τραβήχτηκαν σήμερα το μεσημέρι. Οι οδηγοί όταν αντίκρυσαν τις κλήσεις στα παρμπρίζ των οχημάτων τους αγανάκτησαν και απόρησαν. Έχουμε λάβει δεκάδες μηνύματα και κλήσεις από κόσμο που μας ρωτάει αν επιτρέπεται το παρκάρισμα στο χώρο και αν ναι, τότε γιατί τους έγραψαν.
Μπορεί ο Δήμος να βγάλει μια ανακοίνωση που να εξηγεί στον κόσμο τι ακριβώς ισχύει με τη στάθμευση; Τελικά επιτρέπεται ή δεν επιτρέπεται το παρκάρισμα στη Λαϊκή Αγορά και αν όχι γιατί είχαν ανακοινώσει ότι θα την επιτρέψουν;
Και κάτι τελευταίο: Εφόσον δεν έχει ξεκαθαριστεί τι ισχύει, με τις κλήσεις τι θα γίνει; Ο κόσμος τι φταίει να πληρώσει την ανεπαρκή ενημέρωση από πλευράς Δήμου;
Ιάσονας Μουσταΐρας

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!