ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Της επέστρεψε το πορτοφόλι που της έκλεψε, του έδωσε 2€, αλλά όταν το άνοιξε ξέσπασε σε κλάματα

Αναταραχή στην Πάτρα μετά από ένα ακόμη περιστατικό κλοπής εντός νεκροταφείου

Το θύμα αυτή τη φορά, μια δικαστική επιμελήτρια, βίωσε μια ανεπανάληπτη τρομακτική εμπειρία ενώ επισκεπτόταν το Β΄ Δημοτικό Κοιμητήριο της πόλης.
Η γυναίκα βρισκόταν μέσα στον χώρο για να τιμήσει τη μνήμη ενός συγγενικού της προσώπου, όταν ένας άνδρας, περίπου 30 ετών, προσποιούμενος ότι τοποθετούσε λουλούδια σε τάφους, πλησίασε το αυτοκίνητό της.

Στο επόμενο διάστημα, η επιμελήτρια διαπίστωσε την απουσία του πορτοφολιού της, που περιείχε 350 ευρώ. Όταν απευθύνθηκε στον 30χρονο, αυτός αρχικά δήλωσε αγνοία, αλλά λίγο αργότερα, μετά από απειλές, πέταξε το πορτοφόλι στο έδαφος, όχι όμως προτού αφαιρέσει 100 ευρώ.

Το ασυνήθιστο γεγονός δεν ολοκληρώνεται εδώ, καθώς ο δράστης ζήτησε ακόμη 2 ευρώ για την αγορά γάλακτος. Η γυναίκα, αν και ταραγμένη, συνέχισε να προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της, έδωσε το ποσό που ζητήθηκε, και ο δράστης εξαφανίστηκε τρέχοντας από τον χώρο.

ΔΕΙΤΕ:  Eurostat: Σχεδόν 7 στους 10 Έλληνες αισθάνονται φτωχοί - Τι έδειξε νέα έρευνα
ΔΕΙΤΕ:  «Όταν ήμουν 19 ετών με βίασε καθηγητής πανεπιστημίου» – Μία συγκλονιστική μαρτυρία

Όπως ανέφερε το flamis.gr, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη μεσημέρι, με την Αστυνομία να ενημερώνεται λίγο αργότερα. Είναι αξιοσημείωτο ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι το πρώτο περιστατικό κλοπής στο συγκεκριμένο νεκροταφείο, αφού δύο ημέρες νωρίτερα, ένας άλλος νεαρός άνδρας είχε κλέψει 300 ευρώ από έναν ηλικιωμένο.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!