Τι αλλάζει στις λαϊκές αγορές Άργους και Ναυπλίου

Πότε θα στήσουν πάγκους οι έμποροι και οι παραγωγοί

Αλλαγή στο καθιερωμένο πρόγραμμα των λαϊκών αγορών σε Άργος και Ναύπλιο φέρνει φέτος ο Δεκαπενταύγουστος, καθώς η μεγάλη γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου συμπίπτει με ημέρα Σάββατο.
Έτσι, όσοι συνηθίζουν να κάνουν τα ψώνια τους το Σάββατο στις λαϊκές αγορές των δύο μεγαλύτερων πόλεων της Αργολίδας, θα πρέπει αυτή την εβδομάδα να κινηθούν μία ημέρα νωρίτερα.
Η έκτακτη τροποποίηση γίνεται προκειμένου να εξυπηρετηθεί το καταναλωτικό κοινό και να μπορέσουν οι πολίτες να προμηθευτούν εγκαίρως φρούτα, λαχανικά και άλλα προϊόντα ενόψει του εορταστικού τριημέρου.
Επομένως, αυτή την εβδομάδα η ημερομηνία που πρέπει να έχουν κατά νου οι καταναλωτές σε Άργος και Ναύπλιο είναι η Παρασκευή 14 Αυγούστου, καθώς το Σάββατο, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, οι συγκεκριμένες λαϊκές αγορές δεν θα λειτουργήσουν.

Online χρήστες: 133

#Αγγελίες Εργασίας

#Argolida Planet