ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΝ για την καταιγίδα στο Ναύπλιο

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΝ:

“Είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους Δημότες μας σχετικά με τη χθεσινή καταιγίδα η οποία έγινε αισθητή κυρίως στην πόλη του Ναυπλίου.
Σύμφωνα με τον πιο κοντινό μετεωρολογικό σταθμό (Άργος) σε 50 λεπτά συνεχούς βροχόπτωσης έπεσαν 19 χιλιοστά βροχής όταν σε όλο το χρόνο το 2021 έπεσαν 426 χιλ.
Η ραγδαιότητα της βροχής για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα έβαλε σε δοκιμασία το σύστημα ομβρίων της πόλης μας . Τα συμπεράσματα μας αλλά και κατά γενική ομολογία είναι ότι το σύστημα λειτούργησε πολύ καλά. Ορισμένα σημεία όπως τμήμα της Σιδηράς Μεραρχίας, η διασταύρωση: Θεσσαλονίκης με Μπουμπουλίνας και η περιοχή Νέα Πόλη Κούρτη (Θεμιστοκλέους – Οδυσσέως- Ομήρου), θα επανεξεταστούν για να γίνουν όσες βελτιώσεις χρειάζονται.
Εμείς στο Δήμο Ναυπλιέων με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητα αντιμετωπίζουμε όλα τα ζητήματα που προκύπτουν. Δεν πανηγυρίζουμε όταν έστω και ένας δρόμος ή ένα σπίτι δοκιμάζεται από αυτά τα ακραία φαινόμενα. Ενημερώνουμε και συνεχίζουμε να προσπαθούμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα.
Αυτή η καλή εικόνα δεν είναι τυχαίο γεγονός.
Στην πόλη μας συντελούνται μεγάλα έργα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων:
· Σιδηράς Μεραρχίας – Ενδεκάτη – Μπουμπουλίνας (σχάρες και καθαρισμός πλακοσκεπούς αγωγού)
· Αγία Κυριακή – ολοκληρωμένη παρέμβαση με νέο δίκτυο
· Νέες σχάρες και δίκτυα σε πολλά σημεία της πόλης (Μπουμπουλίνας – Θεσσαλονίκης – Ηρακλέους – Ναυαρίνου – Κιλκίς και Βασ. Γεωργίου )
Η αποτύπωση μας μετά το τέλος της βροχής και την άμεση επαναφορά της πόλης στην κανονικότητα, το αποδεικνύει ότι σε λιγότερο από 10 λεπτά όλα τα νερά είχαν αποχετευτεί .
Αυτό επιτυγχάνεται από την συχνή καθαριότητα των σχαρών και τα προαναφερόμενα έργα.
Πάντα στην διάθεση των δημοτών.
Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!