Τι γυρεύουν οι Δανοί στην Αργολίδα;

Ψάχνουν τι θα «πουλήσουν» στους τουρίστες

Η Αργολίδα μπαίνει στο στόχαστρο της δανέζικης τουριστικής αγοράς, καθώς τέσσερα στελέχη πωλήσεων της FDM Travel, ενός από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της Δανίας, ετοιμάζονται να επισκεφθούν την περιοχή και να γνωρίσουν από κοντά όσα μπορεί να προσφέρει στους ταξιδιώτες της σκανδιναβικής χώρας.
Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου και αποτελεί μέρος ταξιδιού εξοικείωσης στην Πελοπόννησο, το οποίο διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου από τις 15 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.
Για το σκέλος της Αργολίδας, το πρόγραμμα έχει αναλάβει το Επιμελητήριο Αργολίδας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια, στο πλαίσιο της δράσης «Discover Argolida». Και αυτή τη φορά δεν πρόκειται για μια απλή τουριστική περιήγηση.
Τα στελέχη έρχονται με καθαρά επαγγελματικό και εμπορικό ενδιαφέρον. Σκοπός τους είναι να δουν από κοντά καταλύματα, δραστηριότητες και ιδιαίτερες τοπικές εμπειρίες, αξιολογώντας ουσιαστικά τι από όλα αυτά θα μπορούσε να αποτελέσει προϊόν για τους πελάτες της FDM Travel στη δανέζικη αγορά.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις επιλεγμένων ξενοδοχείων και καταλυμάτων, δραστηριοτήτων και εμπειριών που μπορεί να ζήσει ένας επισκέπτης στην Αργολίδα.
Παράλληλα, προβλέπονται σύντομες επαγγελματικές συναντήσεις με ανθρώπους του τουρισμού, δίνοντας τη δυνατότητα στις τοπικές επιχειρήσεις να παρουσιάσουν απευθείας τις υπηρεσίες τους στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις πωλήσεις ταξιδιών στη Δανία.
Η παρουσία της FDM Travel αποκτά ιδιαίτερη σημασία λόγω του μεγέθους και της εμπειρίας της εταιρείας. Διαθέτει περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας στον ταξιδιωτικό κλάδο, δραστηριοποιείται τόσο στα οργανωμένα όσο και στα εξατομικευμένα ταξίδια και λειτουργεί ως ανεξάρτητη εμπορική μονάδα της Federation of Danish Motorists, έχοντας οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και εξειδικευμένα στελέχη ταξιδιωτικών υπηρεσιών.
Το μεγάλο ζητούμενο, επομένως, βρίσκεται στην επόμενη ημέρα της επίσκεψης. Εφόσον προορισμοί, επιχειρήσεις και εμπειρίες της Αργολίδας κερδίσουν το ενδιαφέρον των στελεχών, ανοίγει ο δρόμος ώστε να συμπεριληφθούν σε ταξιδιωτικές προτάσεις και προγράμματα της FDM Travel που απευθύνονται σε Δανούς ταξιδιώτες.
Με άλλα λόγια, οι τέσσερις επισκέπτες δεν έρχονται απλώς για να γνωρίσουν την Αργολίδα. Έρχονται για να εξετάσουν τι μπορεί να πουληθεί τουριστικά στη Δανία και ποιες τοπικές επιχειρήσεις μπορούν να βρουν μέσα από αυτή τη διαδικασία έναν νέο δρόμο προς τη σκανδιναβική αγορά.
Οι τουριστικές επιχειρήσεις της Αργολίδας που επιθυμούν να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους στη δανέζικη αποστολή μπορούν να υποβάλουν σχετικό αίτημα στο Επιμελητήριο Αργολίδας.

Online χρήστες: 175

#Αγγελίες Εργασίας

#Argolida Planet