ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Τι “ετοιμάζει” ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Μπουσουλόπουλος στο Ναύπλιο;

Υπεύθυνος σε θεατρικό εργαστήρι ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος

Ο ηθοποιός Πέτρος Μπουσουλόπουλος, που κατάγεται από την Δαλαμανάρα Άργους και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Ευτυχισμένοι μαζί”, θα λειτουργήσει το θεατρικό εργαστήρι “Αγιούτο” στην πόλη του Ναυπλίου.

Τα παιδικά τμήματα θα λειτουργήσουν από τις 10 Σεπτεμβρίου, ενώ οι εγγραφές ξεκινούν από 1η Σεπτέμβρη. Για την σωστή διαμόρφωση και την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων οι εγγραφές θα συνεχιστούν καθ´ όλη την διάρκεια του Σεπτεμβρίου.
Στο θεατρικό εργαστήρι του Πέτρου Μπουσουλόπουλου γίνονται μαθήματα υποκριτικής, ασκήσεις θεατρικού παιχνιδιού, αυτοσχεδιασμοί με μουσική, μουσικοκινητική αγωγή (από 2,5 – 4,5 ετών) ασκήσεις ορθοφωνίας και σωστής άρθρωσης, κινησιολογία, ασκήσεις φαντασίας, ψυχοκινητικά παιχνίδια, φιλαναγνωσία και «παραμυθομπουσουλήματα».

Με όπλο την θεατρική πρακτική τα παιδιά γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους, καλλιεργούν τον ψυχικό τους κόσμο και φυσικά τις ικανότητές τους.
Στο τέλος της χρονιάς μέσα απ’ την συλλογική δουλειά οι μαθητές (τμήματα Ενηλίκων/Εφηβικά/Παιδικά από 2,5 ετών) θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τη μαγική εμπειρία της θεατρικής παράστασης!
Τα τμήματα των ενηλίκων και τα εφηβικά θα ξεκινήσουν από αρχές Οκτώβρη.

Υπεύθυνος των εργαστηρίων είναι ο ίδιος ο ηθοποιός, ενώ για πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλ. 694 7028554 και 694 9241416.

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;