Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Τι σημαίνει αν δεις στον ύπνο σου πως απατάς τον σύντροφό σου

Η επιστήμη απαντά.

Πετάγεσαι αγχωμένη από τον ύπνο και ανακουφίζεσαι που η σκηνή που παρακολούθησες ήταν απλά ένα όνειρο. Έχεις δει τόσο ζωντανά πως απατάς τον σύντροφό σου με έναν άλλον άνδρα -είτε άγνωστο, είτε γνωστό σε σένα- και τα συναισθήματα που επικρατούν είναι τρόμος, τύψεις και ανασφάλεια.
«Γιατί το είδα τώρα αυτό;», «Μήπως κάτι μου λείπει στη σχέση μου και το ψάχνω αλλού;». Αυτές είναι κάποιες από τις σκέψεις που μπορεί να απασχολήσουν το μυαλό σου.
Όμως η επιστήμη έρχεται να… σε ξεμπερδέψει. Διότι το όνειρο αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.
Σύμφωνα με τον νευροψυχολόγο, Dr. Sanam Hafeez, ένα όνειρο για εξαπάτηση του συντρόφου μας μπορεί να έχει πολλές έννοιες. «Η απιστία προς τον συντρόφό σας σε ένα όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι κάτι λείπει από την σχέση σας, όπως το πάθος ή ο ενθουσιασμός. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι έχετε ανεκπλήρωτες επιθυμίες από τη σεξουαλική σας ζωή ή ακόμα ότι έχετε συναισθήματα κάποιον άλλο», σημειώνει και συνεχίζει:
«Τα όνειρα απιστίας θα μπορούσαν επίσης να υπονοούν φόβους που μπορεί να έχεις για την σχέση σου. Θα μπορούσαν, ωστόσο, να αφορούν και σε κάτι εντελώς διαφορετικό, όπως η εξαπάτηση σε κάτι άλλο στη ζωή σας, π.χ. όταν προσπαθείς να απαλλαγείς από μια κακιά συνήθεια αλλά επανέρχεσαι σε αυτήν».
Αν πάλι δεις σε όνειρό ότι ο σύντροφός σου είναι εκείνος που σε απατά, αυτό προδίδει έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του ή αίσθημα ασφάλειας για την σχέση.
Τι συμβαίνει αν δεις πως απατάς τη σχέση σου, χωρίς να έχεις σχέση;
Ο Dr. Hafeez αναφέρει πως το όνειρο απιστίας μπορεί να σημαίνει σχεδόν οτιδήποτε. Αν βλέπεις πως εξαπατάς και δεν έχεις σχέση «μπορεί να σημαίνει ότι έχεις αισθήματα αυτοπροδοσίας ή ενοχής στη ζωή σου», καταλήγει.
Με δύο λόγια εννοεί πως μπορεί να μην είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και καταπιέζεις συγκαλυμμένα κάποια από τα προσωπικά σου θέλω και να είσαι ανειλικρινής με τις ανάγκες σου.
Να που όλα έχουν την εξήγησή τους λοιπόν.

Πηγή

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!